بودجه سال 1399 شهرداري تهران و سازمانها و شركتهاي تابعه
ماده واحده:
بودجه سال 1399 شهرداري تهران شامل:
الف) بودجه عمومي شهرداري تهران (مناطق، واحدهاي ستادي، راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ و شوراي اسلامي شهر تهران (حوزه انتخابيه تهران، ري و تجريش) از حيث منابع تأمين اعتبار شامل درآمدها، واگذاري داراييهاي سرمايهاي و واگذاري داراييهاي مالي اعم از نقد و غيرنقد بالغ بر سيصد و پنج هزار و هفتصد و چهل و چهار ميليارد و يكصد و هشتاد و دو ميليون (305.744.182.000.000) ريال و از حيث مصارف شامل؛ هزينهها، تملك داراييهاي سرمايهاي و تملك داراييهاي مالي بالغ بر سيصد و پنج هزار و هفتصد و چهل و چهار ميليارد و يكصد و هشتاد و دو ميليون (305.744.182.000.000) ريال مشتمل بر:
1. اعتبارات هزينهاي: يكصد و چهارده هزار و پانصد و نه ميليارد و دويست و سي و هفت ميليون و دويست و هفتاد و شش هزار (114.509.237.276.000) ريال
2. اعتبارات تملك داراييهاي سرمايهاي: يكصد و چهل و هفت هزار و يكصد و چهارده ميليارد و سيصد و هشتاد و شش ميليون و هشتصد و سي و دو هزار (147.114.386.832.000) ريال
3. اعتبارات تملك داراييهاي مالي: چهل و چهار هزار و يكصد و بيست ميليارد و پانصد و پنجاه و هفت ميليون و هشتصد و نود و دو هزار (44.120.557.892.000) ريال
مي باشد.
به شهرداري تهران اجازه داده ميشود حداكثر تا سقف بيست (20 %) درصد از منابع و مصارف بودجه سال 1399 را بصورت غيرنقدي عمل نمايد.
ب) ( بودجه سازمانها و شركتهاي تابعه از لحاظ منابع تأمين اعتبار بالغ بر دويست و سي و دو هزار و هشتصد و دو ميليارد و هشتاد و چهار ميليون و سيصد و هفتاد و دو هزار (232.802.084.372.000) ريال و از حيث مصارف بالغ بر دويست و سي و دو هزار و هشتصد و دو ميليارد و هشتاد و چهار ميليون و سيصد و هفتاد و دو هزار (232.802.084.372.000) ريال مشتمل بر:
1. خالص بودجه سازمانها و شركتها به مبلغ هشتاد و هفت هزار و چهارصد و سي و پنج ميليارد و هفتصد و چهل و نه ميليون و سي هزار (87.435.749.030.000) ريال
2. ارقام دوبار منظور شده به مبلغ يكصد و سي و چهار هزار و نهصد و شانزده ميليارد و سيصد و سي و پنج ميليون و سيصد و چهل و دو هزار(134.916.335.342.000) ريال (مشتمل بر سي و سه هزار و دويست و نه ميليارد و يكصد و شصت و چهار ميليون و پانصد و پنجاه و چهار هزار (33.209.164.554.000)ريال كمك شهرداري به سازمانها و شركتهاي تابعه)
3. كمك دولت (بودجه جاري) به مبلغ ده هزار و چهارصد و پنجاه ميليارد (10.450.000.000.000) ريال
تبصره يكم (1):
براي صيانت از منابع و درآمدهاي عمومي و اختصاصي:
الف) بر اساس «دستورالعمل خزانهداري در شهرداريها» ابلاغي وزارت كشور به شماره 25459 مورخ 1396/02/20 و طبق مفاد مصوبه «فهرست حسابهاي درآمدي سازمانها و شركتهاي وابسته به شهرداري تهران» ابلاغي به شماره
160/1994/27926 مورخ 1393/10/15 شوراي اسلامي شهر تهران، تمامي واحدها، مناطق، سازمانها و شركتهاي تابعه و مؤسسات وابسته شهرداري تهران موظفند كليه منابع درآمدي خود را بطور مستقيم در چارچوب قوانين و مقررات، بويژه با رعايت مقررات آييننامه مالي و معاملاتي، ضوابط شهرسازي و طرحهاي جامع و تفصيلي شهر تهران وصول و صرفاً به حسابهاي درآمدي نزد خزانه شهرداري تهران (تمركز وجوه درآمد و سپرده) كه به پيشنهاد شهرداري و تأييد شوراي اسلامي شهر تهران افتتاح شده يا ميشود، واريز نمايند. واريز مبالغ مذكور به حسابي خارج از اين حسابها تخلف محسوب ميشود. منابع اختصاصي سازمانها و شركتها (درآمد و ساير وجوهي كه به موجب بودجه مصوب وصول ميگردد) با در نظر گرفتن مفاد تبصره سه (3) مصوبه بودجه سال 1399 شهرداري تهران، با تأييد خزانه شهرداري تهران صددرصد تخصيص يافته تلقي شده و براي مصرف در رديفهاي اعتباري مصوب هر سازمان يا شركت (در قالب بودجه مصوب)، منظور خواهد شد.
ب) كليه پرداختها و هزينهها در قالب رديفهاي اعتباري بودجه مصوب و با رعايت ضوابط و مقررات مربوطه در چارچوب حسابداري تعهدي بخش عمومي، ذيل حسابهاي كل، معين، تفصيلي و به حساب ذينفع نهايي با تأييد و نظارت ذيحساب و قائممقامان ذيحساب شهرداري تهران صورت خواهد گرفت. هرگونه پرداخت خارج از چارچوب فوق تحت هر عنوان ممنوع بوده و تخلف محسوب ميگردد.
پ) خزانهداري شهرداري تهران مكلف است در اجراي ماده 35 برنامه سوم توسعه شهر تهران ظرف حداكثر سه ماه از تاريخ ابلاغ مصوبه نسبت به استقرار خزانهداري الكترونيك و حذف هرگونه دريافت نقدي وجه در كليه واحدهاي شهرداري، سازمانها، شركتها و مؤسسات وابسته و جايگزين نمودن دريافت و پرداخت الكترونيك به منظور مديريت جريان نقدينگي اقدامات لازم را به عمل آورد.
ت) تخصيص اعتبار و پرداخت هرگونه منابع نقد و غيرنقد بابت اعتبارات مصوب سازمانها و شركتهاي وابسته شهرداري تهران در 3 ماهه اول سال 1399 منوط به:
1. اعلام فهرست كليه حسابهاي درآمدي سازمانها و شركتهاي مذكور به اداره كل خزانهداري و تأييد اين حسابها توسط شوراي اسلامي شهر تهران
2. معرفي امضاء قائممقام ذيحساب آن واحد در اجراي تبصره (4) مصوبه «انتخاب عوامل ذيحسابي در شهرداري تهران» ابلاغي به شماره
160/4004/21722 مورخ 1392/10/21 به عنوان يكي از صاحبان امضاء مجاز به بانك عامل حداكثر تا پايان فروردين 1399 ميباشد، هرگونه تخصيص اعتبار و پرداخت در مقاطع زماني بعدي نيز در صورت واريز كليه منابع درآمدي اعم از اختصاصي و ساير وجوهي كه به موجب بودجه مصوب وصول ميگردد مجاز خواهد بود.
تبصره دوم (2):
به منظور كاهش انحراف عملكردي از بودجه مصوب شهرداري تهران موظف است:
الف) جلسات كميته تخصيص (مندرج در ماده 39 برنامه پنج ساله سوم توسعه شهر تهران) را در هر ماه برگزار و گزارش اين جلسات شامل تخصيص اعتبار و جزييات پرداخت منابع نقد و غيرنقد را بر مبناي پيشبيني تحقق منابع عمومي و اختصاصي و اولويتبندي مصارف به صورت ماهانه به شوراي اسلامي شهر تهران ارائه نمايد.
ب) اعتبارات مصوب هزينهاي، تملك داراييهاي مالي و تملك داراييهاي سرمايهاي و راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ و مفاد تبصرههاي اين مصوبه را پس از ابلاغ شوراي اسلامي شهر تهران و طي مراحل قانوني مربوطه به كليه مناطق، واحد هاي اجرايي و سازمانها و شركتهاي تابعه و مؤسسات وابسته ابلاغ نموده و از طريق انتشار اطلاعات در سامانه شفافيت در دسترس عموم شهروندان قرار دهد.
پ) كليه مناطق، واحدهاي اجرايي، سازمانها و شركتهاي تابعه و مؤسسات وابسته شهرداري موظفند:
1. فعاليتهاي هزينهاي، تملك داراييهاي سرمايهاي و تملك داراييهاي مالي خود را در چارچوب موافقتنامههايي كه حداكثر تا پايان تيرماه سال 1399 با معاونت برنامهريزي، توسعه شهري و امور شورا مبادله ميكنند به انجام رسانند.
2. اعتبارات مصوب و ابلاغي از محل منابع عمومي شهرداري تهران و منابع اختصاصي (درآمدها و ساير وجوه بر اساس بودجه مصوب سازمانها و شركتها) را صرفاً بر اساس مفاد موافقتنامههاي مبادله شده و در چارچوب تخصيص اعتبارات نقدي و غيرنقدي مصوب كميته تخصيص در بازههاي زماني 3 ماهه و با رعايت قوانين و مقررات مربوطه هزينه نمايند.
3. تخصيص اعتبار، تعهد و پرداخت در اجراي موافقتنامههاي مبادله شده با كليه مناطق، واحدهاي اجرايي و سازمانها و شركتهاي تابعه و مؤسسات وابسته، مشروط به رعايت شرح عمليات و فعاليتهاي موضوع موافقتنامه كه توسط معاونت برنامهريزي، توسعه شهري و امور شورا در چارچوب قوانين و مقررات تعيين ميگردد، خواهد بود.
4. هرگونه پرداخت نقدينگي يا منابع غيرنقد و كليه پرداختها بابت رديفهاي اعتبارات هزينهاي، تملك داراييهاي سرمايهاي و تملك داراييهاي مالي صرفاً به تفكيك رديفهاي بودجه مصوب و با رعايت كامل كليه مصوبات كميته تخصيص مجاز ميباشد.
5. شهرداري تهران مكلف است در راستاي اجراي ماده 39 برنامه سوم توسعه شهر تهران نسبت به بررسي پروژههاي جديد در كارگروه تخصصي (كه اعضاي آن توسط كميته تخصيص تعيين ميشود) و با حضور نمايندگان كميسيونهاي تخصصي حسب مورد اقدام نموده و پس از تأييد در كارگروه مذكور، نسبت به تخصيص اعتبار لازم به اين پروژهها در كميته تخصيص اقدام نمايد.
6. معاونت برنامهريزي و توسعه شهري موظف است نسبت به ايجاد نام كاربري و رمز عبور جداگانه براي اعضاي شوراي اسلامي شهر تهران جهت دسترسي به سامانه موافقتنامهها در بالاترين سطح گزارشگيري اقدام نمايد.
7. معاونت برنامهريزي، توسعه شهري و امور شوراي شهرداري تهران و قائممقامان ذيحساب واحدها موظف به نظارت بر حسن اجراي موافقتنامهها ميباشند و ميبايست گزارش نظارتي خود را هر شش ماه يكبار به شوراي اسلامي شهر تهران ارائه نمايند.
ت) ايجاد بدهي جديد توسط كليه مناطق، واحدهاي اجرايي و سازمانها و شركتهاي تابعه و مؤسسات وابسته، صرفاً بايد در چارچوب مصوبات كميته تخصيص بوده و مسئوليت حسن اجراي آن بر عهده بالاترين مقام واحد اجرايي و قائممقامان ذيحساب واحدها ميباشد.
ث) شهرداري تهران مكلف است تأثيرات مالي تبصرههايي كه اعتبارات آنها در جداول بودجه منظور نشده است را صرفاً پس از پيشبيني منابع نقدي و غيرنقدي مورد نياز در كميته تخصيص به اجرا در آورد.
تبصره سوم (3):
به منظور ايجاد شفافيت و انضباط مالي، سازمانها و شركتهاي ذيل ضمن رعايت كامل مفاد تبصره يك (1) مكلفند:
الف) كليه وجوه دريافتي از محل عوارض تردد وسايل نقليه در محدودههاي مركزي و ترافيك (مجوز ورود به محدوده طرح ترافيك)، تابلوهاي با كاربري تبليغاتي، عوارض حمل و نقل پايانههاي مسافربري برونشهري، عوارض حفظ و گسترش فضاي سبز و ساير درآمدهاي حاصل از محل اخذ عوارض سازمان حمل و نقل و ترافيك، سازمان زيباسازي شهر تهران، سازمان پايانهها و پاركسوارها و سازمان بوستانها و فضاي سبز شهر تهران ميبايست به خزانه شهرداري تهران واريز گردد.
سازمانهاي (حمل و نقل و ترافيك، زيباسازي و پايانهها و پاركسوارها) مكلفند متناسب با وصول اين عوارض معادل 50 درصد از مبالغ مذكور را (پس از كسر سهم 20 درصدي شركت راهآهن شهري تهران و حومه (مترو) از محل عوارض تردد وسايل نقليه در محدودههاي مركزي و ترافيك) به عنوان درآمد شناسايي و نزد حسابي كه در خزانه مطابق تبصره يكم به نام آنها افتتاح شده است، واريز نمايند تا مطابق بودجه مصوب اين سازمانها در راستاي ايفاي وظايف و مأموريتهاي شهرداري تهران هزينه شود. مابقي به عنوان درآمدهاي عمومي شهرداري تهران محسوب و نزد خزانه متمركز واريز و به ترتيب به رديفهاي درآمدي به شماره طبقهبندي «110315» با عنوان «عوارض تردد وسايل نقليه در محدودههاي مركزي و ترافيك (مجور ورود به محدوده طرح ترافيك)»، شماره طبقهبندي «110425» با عنوان «درآمدهاي حاصل از تابلوهاي با كاربري تبليغاتي»، شماره طبقهبندي «110320» با عنوان «عوارض بليط مسافربري و باربري» مطابق جدول شماره (5) بخش دوم بودجه مصوب سال 1399 شهرداري تهران واريز ميشود.
در صورت افزايش درآمدهاي وصولي ناشي از ارائه خدمات و وصول عوارض در حوزه حمل و نقل و ترافيك شهر تهران (از جمله درآمدهاي حاصل از عوارض تردد در محدودههاي مركزي و ترافيك (مجوز ورود به محدوده طرح ترافيك)، عوارض بليت پايانههاي برونشهري و ساير درآمدها و عوارض مرتبط) نسبت به بودجه مصوب سال 1399، كليه درآمدهاي افزايش يافته، ميبايد علاوه بر اعتبارات مصوب سال 1399 در راستاي توسعه حمل و نقل عمومي هزينه گردد.
ب) علاوه بر سازمانهاي نامبرده در بند «الف» ساير سازمانهاي تابعه شهرداري تهران به شرح ذيل مكلفند علاوه بر اجراي مفاد تبصره يك، مازاد نقدينگي حاصل از درآمدهاي اختصاصي طي سال بودجه و مازاد درآمد بر هزينه سنواتي را حداكثر ظرف مدت يك ماه و پس از پايان دوره شش ماهه (طبق مبالغ جدول شماره يك) با نظارت اداره كل امور مجامع و شوراهاي سازمانها به حساب خزانه شهرداري تهران واريز نمايند.
بديهي است مبالغ قطعي آن پس از تهيه و تنظيم صورت سود و زيان (درآمد و هزينه) سالانه، مورد تعديل و تصميمگيري قرار خواهد گرفت.
(جدول شماره يك)
رديف | نام شركت/سازمان | سهم شهرداري (مبالغ به هزار ريال) |
1 | سازمان بهشت زهرا(س) | 600.000.000 |
2 | سازمان ميوه و ترهبار و فرآوردههاي كشاورزي | 700.000.000 |
3 | سازمان فناوري اطلاعات و ارتباطات | 150.000.000 |
4 | سازمان مهندسي و عمران شهر | 30.000.000 |
5 | سازمان مشاور فني و مهندسي شهر تهران | 50.000.000 |
6 | سازمان سرمايهگذاري و مشاركتهاي مردمي | 40.000.000 |
جمع كل | 1.570.000.000 |
پ) آن دسته از شركتهايي كه ميزان مالكيت سهام شهرداري تهران در آنها 50% و بيشتر باشد مكلفند علاوه بر اجراي مفاد تبصره يك، مازاد وجوه نقدي كه از محل درآمدهاي اختصاصي، فروش دارائيها و منابع سرمايهاي در سال بودجه كسب ميشود، يا سود انباشته را در مقاطع زماني شش ماهه با نظارت اداره كل امور مجامع و شوراي سازمانها كه مبلغ برآوردي آن به شرح جدول شماره دو تعيين شده، حداكثر ظرف مدت يك ماه و پس از هر نيمه سال به حساب خزانه شهرداري تهران واريز نمايند.
بديهي است مبالغ قطعي آن پس از برگزاري مجامع عمومي ساليانه مورد بازنگري و تعديل قرار خواهد گرفت.
(جدول شماره دو)
رديف | نام شركت/سازمان | سهم شهرداري (مبالغ به هزار ريال) |
1 | شركت خدمات كالاي شهروند | 1.000.000.000 |
2 | شركت شهر سالم | 50.000.000 |
3 | شركت نوسازي عباس آباد | 40.000.000 |
4 | شركت برج ميلاد تهران | 120.000.000 |
5 | شركت كنترل ترافيك | 10.000.000 |
6 | شركت ارتباط مشترك شهر | 70.000.000 |
7 | شركت ساماندهي صنايع و مشاغل | 20.000.000 |
8 | موسسه فناوران شهر | 25.000.000 |
9 | شركت پيام رسا | 10.000.000 |
جمع كل | 1.345.000.000 |
ت) مازاد منابع اختصاصي سازمانها و شركتها (درآمد و ساير وجوهي كه به موجب بودجه مصوب) در سقف رقم پيشبينيشده در بودجه سال 1399 بايد در حساب همان سازمان توسط خزانهداري شهرداري مسدود و هرگونه هزينه و ذخيره به عنوان مازاد منابع در اصلاحيه بودجه پيشنهاد و به تصويب شوراي اسلامي شهر تهران برسد.
ث) ضروري است درآمدها و هزينههاي كليه سازمانها، شركتها و موسسات وابسته كه تا پيش از اين در قالب حسابهاي فيمابين تسويه ميشده است در قالب رديفهاي درآمدي و هزينهاي شفاف و درج شود.
تبصره چهارم (4):
به منظور تأمين مالي پروژهها با استفاده از ظرفيتهاي قانوني بازار پول و سرمايه به شهرداري تهران اجازه داده ميشود؛
1(اصلاحي 1399/07/20)– به منظور توسعه و احداث خطوط مترو و نيز تأمين منابع مالي طرحهاي تكميل سامانه اتوبوسراني شهر تهران، اتوبوس برقي و مينيبوسراني و اورهال ناوگان مترو علاوه بر يك ميليارد يورو تسهيلات اعتباري ارزي كه به تصويب هيأت وزيران رسيده است و همچنين مبلغ سي هزار (30/000) ميليارد ريال اعتبار ارزي و ريالي نوسازي ناوگان اتوبوسراني تهران از محل مصوبه شوراي اقتصاد (به شماره 128845 مورخ 97/03/20) و صورتجلسه ابلاغي دفتر معاون اول محترم رئيس جمهور با رعايت صرفه و صلاح شهرداري تهران در صورت تحقق منابع اعتباري از محل تسهيلات اعتباري، فروش اوراق مشاركت، صكوك و ساير ابزارهاي مالي نسبت به تأمين مالي تا مبلغ چهل هزار (40/000) ميليارد ريال علاوه بر اعتبار مصوب در سال جاري اقدام و پس از تحقق در جداول بودجه (رديف اعتباري 616040471) منعكس نمايد. همچنين شهرداري تهران ميتواند به منظور تشويق شهروندان و صاحبان سرمايه محلي به خريد اوراق، از ساز و كار ماده 36 مصوبه برنامه پنج ساله سوم توسعه شهر تهران استفاده نمايد.

2. با مدنظر قرار دادن صرفه و صلاح شهرداري تهران، ديون و تعهدات سنواتي اشخاص اعم از حقيقي و حقوقي، املاك تصرفي تا سقف مبلغ چهل هزار ميليارد (40.000.000.000.000) ريال و بدهيهاي سررسيد شده سالهاي گذشته به بانكها و مؤسسات مالي بابت تسهيلات اخذ شده (ارزي و ريالي) را تا سقف مبلغ پنجاه هزار ميليارد (50.000.000.000.000) ريال با اولويت تأمين منابع غيرنقد، كارسازي و گزارش ديون پرداخت شده را مشتمل بر (نام ذينفع نهايي، مبلغ پرداخت شده و مبلغ باقيمانده مطالبات ذينفع) را در پايان هر ماه به كميسيون برنامه و بودجه ارسال و مراتب را در تفريغ بودجه منعكس نمايد. در صورت ضرورت، پرداخت نقدي صرفاً پس از پيشبيني منابع مورد نياز در كميته تخصيص مجاز خواهد بود.
3. بابت مطالبات شهرداري از دستگاههاي دولتي و نهادهاي عمومي و ارگانها از جمله از محل اخذ عوارضهاي مستمر و حفاري نسبت به دريافت اسناد خزانه اسلامي و اسناد تسويه خزانه و صكوك و ساير ابزارهاي مالي اقدام نموده و مبالغ وصولي را پس از تحقق عمليات مالي آن را در جداول بودجه منعكس نمايد.
4. بدهي به اشخاص حقيقي و حقوقي را كه در چارچوب قوانين و مقررات مربوطه تا پايان سال 1397 ايجاد شده است با مطالبات وصولي از دولت، از طريق اسناد خزانه اسلامي، يا ساير اوراق بهادار دولتي قابل واگذاري به غير، اوراق تسويه بانكي، تهاتر و تسويه پاياپاي تا سقف تعيين شده در بودجه مصوب، به ارزش اسمي آنها تسويه نمايد.
5. در راستاي انجام پروژههاي جديد مهم شهري يا تكميل پروژههاي نيمهتمام و پروژههاي مشاركتي بخش خصوصي در چارچوب قوانين و مقررات مربوطه و سازوكارهاي بانك مركزي از تسهيلات صندوق توسعه ملي استفاده و پس از تحقق، عمليات مالي آن را در جداول بودجه (رديف اعتباري 140102) منعكس نمايد.
6. نسبت به تأمين مالي از طريق انتشار اوراق صكوك اجاره، طبق بند «د» تبصره 5 بودجه سال 1399 دولت و آييننامه اجرايي آن، و پيشبيني بازپرداخت اصل و فرع آن در رديفهاي بودجهاي سالهاي بعد تا سقف پانزده هزار ميليارد ريال استفاده و در رديف درآمدي 310201 ثبت نمايد. شهرداري مكلف است بمنظور استفاده از خدمات بانكها و مؤسسات عامل به عنوان براتگير حداكثر تا 4% از محل رديف بودجه بازپرداخت وامها با كد اعتباري 160401 را به عنوان هزينههاي مالي (اخذ تسهيلات، براتكارت و ساير روشهاي تأمين مالي) در چارچوب مقررات از طريق معاونت مالي و اقتصاد شهري هزينه نمايد.
تبصره پنجم (5):
به منظور تسريع در اجراي طرحها و پروژههاي عمراني به شهرداري تهران اجازه داده ميشود:
1. تا سقف ده هزار ميليارد (10.000.000.000.000) ريال به منظور اجراي طرحهاي عمراني، اجتماعي، فرهنگي، خدماتي، ترافيكي و شهرسازي در مناطق 22گانه؛ مطالبات دستگاههاي دولتي و عمومي غيردولتي، نهادها و نيروهاي مسلح بابت املاك و مستغلات واقع در طرحهاي مصوب را پس از توافق، برابر قوانين و مقررات تهاتر نموده و عمليات مالي مربوطه را در رديفهاي درآمد و هزينه ثبت نمايد.
2. در اصلاح هندسي نقاط مورد نياز معابر، ميادين، تقاطعها جهت روانسازي ترافيك خودروها در گذرها و معابر شهري بزرگراهي و غيربزرگراهي، املاك معارض اين طرحها را تا سقف هفتصد و پنجاه ميليارد (750.000.000.000) ريال تملك و مطالبات ذينفعان را با هماهنگي و تأييد معاونت حمل و نقل و ترافيك تهاتر نموده و عمليات مالي مربوط را در رديفهاي درآمد و هزينه ثبت نمايد.
3. شهرداري تهران موظف است به منظور سامانبخشي، شفافيت و حاكم نمودن انضباط در حوزه مديريت منابع غيرنقد، نسبت به راهاندازي سامانه بازار الكترونيكي تهاتر منابع غيرنقد شهرداري تهران با هدف شفافسازي تعاملات ميان مؤديان بدهكار و طلبكار و تهاتر فيمابين با امكان استفاده از خدمات كارگزاران مجاز ايجاد نمايد.
4. تا سقف هفت هزار و سيصد ميليارد (7.300.000.000.000) ريال به منظور اجراي تبصره 5 مصوبه "پاسخ به استفساريه چگونگي اقدام براي املاك باغاتي كه نسبت به ارائه نقشه و پرداخت عوارض صدور پروانه اقدام نمودهاند و نيز باغات داراي رأي قضايي" - ابلاغي به شماره
160/2549/37881 مورخ 1397/12/21 و به منظور پرداخت مطالبات اشخاص حقيقي و حقوقي، پس از توافق برابر قوانين و مقررات تهاتر نموده و عمليات مالي مربوطه را در رديف درآمد هزينه ثبت نمايد.
5. شهرداري تهران موظف است؛ در صورت تحقق عمليات مالي ناشي از اجراي اين تبصره، نسبت به اعتبارات رديفهاي تصويب شده در اين بودجه، مبالغ درآمد و هزينه انجام شده را در جداول بودجه منعكس نمايد.
تبصره ششم (6):
شهرداري تهران موظف است؛
1. ضمن ارزيابي مجدد در راستاي شفافسازي عملكرد سازمانها و شركتها و مؤسسات تابعه و مراكز آموزش علمي، كاربردي وابسته و تحقق منابع درآمدي، اجاره بهاي املاك و داراييهاي ثابت در اختيار واحدهاي مذكور را بهروزرساني نموده و اخذ و به حساب درآمد عمومي شهرداري تهران در رديف اعتباري به شماره طبقهبندي «140201» با عنوان «اجاره بهاي ساختمانها و تأسيسات (ساختمان)» منظور نمايد.
2. به منظور وصولكامل عوارض شهري از مجاري ذيربط قانوني نسبت به تمهيد راهاندازي سامانه جامع الكترونيك براي ثبت، پايش و پرداخت عوارض شهري اقدام نمايد.
3. ستاد مركزي معاينه فني خودروهاي تهران موظف است سازوكار لازم براي وصول عوارض خودرو، موتورسيكلت و عوارض تردد وسايل نقليه در محدودههاي مركزي و ترافيك را در كليه مراكز معاينه فني فراهم و صدور برگه معاينه فني وسائط نقليه مذكور را منوط به ارائه مفاصاحساب عوارض مربوطه نمايد.

4. بابت عوارض و بهاي خدمات ساختمانهاي شهرداري تهران حداكثر تا مبلغ سيصد و پنجاه ميليارد (350.000.000.000) ريال به سرجمع درآمد و هزينه اضافه نموده و آن را در تفريغ بودجه سال 1399 اعمال نمايد.
5. به شهرداري تهران اجازه داده ميشود؛ بخشي از درآمدهاي حاصله و مانده حسابهاي بانكي مخصوص سپرده و جاري بجز حساب سپرده پيمانكاران و معاملات خود را نزد هر يك از بانكها كه با شهرداري تهران همكاري مينمايند به صورت سپرده جاري و سرمايهگذاري مدتدار توديع نموده و سود مربوطه را در رديف اعتباري به شماره طبقهبندي «140103» با عنوان «درآمد حاصل از وجوه سپردههاي شهرداري» ثبت نمايد.
6. افزايش درآمدهاي ناشي از بندهاي اين تبصره مشمول پاداش انگيزشي كاركنان مؤثر در وصول درآمدهاي پايدار نخواهد بود.
تبصره هفتم (7):
شهرداري تهران موظف است:
الف) صددرصد درآمدهاي حاصل از عوارض ايمني ساختمانها موضوع مصوبه ابلاغي به شماره
160/1711/22015 مورخ 91/10/30 شوراي اسلامي شهر تهران تحت عنوان «مجوز محاسبه و اخذ عوارض ايمني ساختمانها در شهرداري تهران» و بهاي خدمات ايمني ساختمانها موضوع مصوبه ابلاغي به شماره
160/2219/15129 مورخ 1395/06/20 شوراي اسلامي شهر تهران تحت عنوان «تأمين منابع مالي پايدار سازمان آتشنشاني و خدمات ايمني و راهكارهاي ارتقاء كمي وكيفي تجهيزات و آموزش شهروندان شهر تهران» را به حساب مجزايي كه در خزانهداري كل شهرداري تهران به اين منظور افتتاح ميگردد واريز و آن را صددرصد تخصيصيافته تلقي نموده و سازمان آتشنشاني و خدماتي ايمني نيز موظف است مبالغ مذكور را به منظور احداث ايستگاههاي آتشنشاني، خريد تجهيزات و ماشينآلات مربوط، توسعه ايمني و ساير پروژههاي سرمايهاي ذيربط در چارچوب بودجه مصوب سازمان هزينه نمايد.
ب) صددرصد درآمد حاصل از عوارض حفظ و گسترش فضاي سبز موضوع مصوبه ابلاغي به شماره
160/2625/32267 مورخ 1398/11/14 شوراي اسلامي شهر تهران تحت عنوان «اخذ عوارض حفظ و گسترش فضاي سبز مبتني بر ارزش اكولوژيكي (
) درختان» را به حساب مجزايي كه در خزانهداري كل شهرداري تهران به اين منظور افتتاح ميگردد واريز و آن را صددرصد تخصيص يافته تلقي نموده و سازمان بوستانها و فضاي سبز نيز مكلف است مبلغ مذكور را صرفاً به منظور احياء و تملك باغات با اولويت مناطق داراي كمبود در سرانه فضاي سبز هزينه و پس از تحقق، مراتب را در رديفهاي درآمد و هزينه تفريغ بودجه ثبت نمايد.
پ) صددرصد (100%) درآمد حاصل از اجراي ماده چهارم مصوبه شوراي اسلامي شهر تهران ابلاغي به شماره
160/2530/33637 مورخ 1397/11/15 را به حساب مجزايي نزد خزانهداري كل شهرداري تهران كه به اين منظور افتتاح ميگردد واريز و آن را صددرصد تخصيصيافته تلقي نموده و صرفاً به منظور ساخت پاركينگهاي محلهاي شهر تهران هزينه نمايد.
ت) درآمد عوارض مربوط به شماره طبقهبنديهاي «110314» تحت عنوان توسعه قطار شهري و حمل و نقل ريلي (2% عوارض صدور پروانه ساختماني) و 110315 تحت عنوان تردد وسايل نقليه در محدودههاي مركزي و ترافيك (20% عوارض تردد وسايل نقليه در محدوده مركزي و ترافيك) را پس از وصول بر اساس مفاد تبصره يك بودجه سال 1399 به حساب تمركز وجوه درآمد و سپرده كه به نام شركت راهآهن شهري تهران و حومه (مترو) نزد خزانه شهرداري تهران افتتاح شده يا ميشود واريز و صددرصد تخصيص يافته تلقي نموده و به ترتيب در شماره طبقهبنديهاي «201010373» تحت عنوان «كمك سرمايهاي به شركت راهآهن شهري تهران و حومه (مترو) از محل 20% عوارض تردد وسايل نقليه در محدوده مركزي و ترافيك (مجوز ورود به محدوده طرح ترافيك)» و «201010573» تحت عنوان «كمك سرمايهاي به شركت مترو از محل 2% عوارض صدور پروانههاي ساختماني» هزينه نمايد.
ث) در راستاي توسعه مبتني بر حمل و نقل عمومي (tod) ترتيبي اتخاذ نمايد تا صددرصد (100%) درآمد دريافتي حاصل از رديف مربوط به مجتمعهاي ايستگاهي را در صورت تحقق، صددرصد تخصيص يافته تلقي نموده و معاونت حمل و نقل و ترافيك مكلف است درآمد مذكور را صرفاً به توسعه و تكميل خطوط و ايستگاههاي مترو (شركت راهآهن شهري تهران و حومه) اختصاص دهد.
ج) گزارش اقدامات مربوط به اين بندها را هر سه ماه يكبار به شوراي اسلامي شهر تهران ارائه نمايد.
تبصره هشتم (8):
در راستاي ارتقاء و بهبود نظام بودجهريزي مبتني بر عملكرد، شهرداري تهران مكلف است:
1- در اجراي بودجهريزي مبتني بر عملكرد، تمامي واحدهاي اجرايي اعم از معاونتها، ادارات كل ستادي، مناطق، سازمانها، شركتها و موسسات وابسته، مكلفند در سال 1399 نسبت به تكميل و استقرار كامل سامانه (سيستم) حسابداري قيمت تمام شده اقدام نمايند.
2- در اجراي بند (5) بخش يكم سياستها و الزامات اجرايي بودجه سال 1399 مصوب شوراي اسلامي شهر تهران ابلاغي به شماره
160/2598/26763 مورخ 1398/9/24، يك منطقه، يك سازمان و يك شركت به عنوان واحدهاي اجرايي آزمايشي بودجهريزي مبتني بر عملكرد تعيين ميگردند و شهرداري مكلف است اين واحدها را پس از تصويب و ابلاغ بودجه از طريق مبادله موافقتنامه و تفاهمنامه عملكردي اداره نمايد.
3- واحدهاي اجرايي كه بر اساس تفاهمنامه عملكردي اداره ميشوند، مجازند از صرفهجوييهاي حاصل از تفاضل بين بهاي تمامشده مورد توافق در تفاهمنامه عملكردي و هزينههاي قطعي فعاليت يا محصول در همان دوره تفاهمنامه، پنجاه درصد (50%) به منظور ايجاد انگيزه در كاركنان واحد مجري بهعنوان پرداختهاي غيرمستمر و ارتقاي كيفي محصولات بر اساس آييننامه اجرايي و پنجاه درصد (50%) ديگر براي افزايش اعتبارات طرحهاي تملك داراييهاي سرمايهاي، مازاد بر سقف تخصيص اعتبارات مصوب كميته تخصيص اعتبارات هزينه نمايند.
4- دستورالعمل اجرايي اداره واحدها از طريق تفاهمنامه عملكردي، شامل نحوه نظارت عملياتي، شاخصهاي عملكرد و ساير موارد حداكثر تا پايان خردادماه، توسط شهرداري تهران تهيه و به تصويب شورا خواهد رسيد.

5- در راستاي اجراي كامل حسابداري تعهدي و مطابقت دوره بودجه با گزارشگري صورتهاي مالي، مهلت تعهد و پرداخت اعتبارات هزينهاي و تملك داراييهاي سرمايهاي اعم از اين كه از محل منابع عمومي يا اختصاصي تأمين شده باشد و توسط خزانهداري شهرداري در اختيار واحدهاي ذيربط قرار گرفته باشند، تا پايان پانزدهم ارديبهشتماه سال بعد ميباشد. وجوهي كه طي اين مدت به مصرف نرسيده باشد، بايد حداكثر ظرف مدت بيست روز به خزانه عودت شود.
تبصره نهم (9):
به شهرداري تهران اجازه داده مي شود؛
الف) با مد نظر قراردادن صرفه و صلاح و رعايت مقررات
آييننامه مالي و معاملاتي شهرداري، نسبت به تصويب و انجام معامله با وزارتخانهها و مؤسسات و شركتهاي دولتي، بانكها، مؤسسات و نهادهاي عمومي غيردولتي، سازمانها و شركتهاي وابسته به شهرداري تهران تا سقف ششصد و شصت و پنج ميليارد (665.000.000.000) ريال، املاك يك هزار و صد و سي ميليارد (1.130.000.000.000) ريال و اشخاص حقيقي و حقوقي بخش خصوصي تا سقف چهارصد ميليارد (400.000.000.000) ريال، املاك ششصد ميليارد (600.000.000.000) ريال اقدام نمايد. شهردار تهران مجاز است اختيارات موضوع اين تبصره را تا سقف پنجاه (50%) درصد از ارقام تعيين شده به هر يك از معاونان و بيست و پنج (25%) درصد به مديران كل و مديران واحدهاي ستادي مورد نظر و شهرداران مناطق 22گانه تفويض نمايد. ميزان تفويض اختيار به شهرداران مناطق 22گانه در رابطه با پيمانهاي رفت و روب، جمعآوري مكانيزه پسماند تر و پيمانهاي جمعآوري و تفكيك پسماند خشك حداكثر تا پنجاه درصد (50%) خواهد بود.
ب) كليه قراردادهاي منعقده شهرداري، سازمانها، شركتها و مؤسسات وابسته در كليه مراحل ميبايست در سامانه مرتبط ثبت و از طريق سامانه شفافيت منتشر و به اطلاع عموم رسانده شود.
تبصره دهم (10):
به منظور ارتقاء انضباط مالي در سطح شركتها و سازمانهاي وابسته:
1. كارمزد (بالاسري) سازمانها و شركتهاي وابسته به شهرداري تهران به استثناء سازمان فني و عمراني مناطق شهرداري تهران و شركت خدمات اداري شهر (كه ميزان كارمزد آن برابر صفر است)، سهم كارمزد هريك از سازمانها و شركتهاي مذكور در قبال اجراي پروژههاي تملك دارايي سرمايهاي از محل بودجه عمومي شهرداري تهران، حداكثر تا سه (3%) درصد از عملكرد اعتبارات مربوطه در سقف تعيين شده مندرج در موافقتنامه سال جاري ميباشد.
2. با استفاده از تخصيص بهينه منابع هزينههاي اجتنابناپذير سازمانها و شركتها در سقف اعتبار جبران هزينه راهبري مصوب مديريت گردد و از هرگونه تحميل بار مالي مازاد غيرمصوب خودداري گردد.
3. در اجراي بودجه شركتها و سازمانها از هرگونه تغيير در هزينههاي پرسنلي اعم از حقوق و مزايا و ساير پرداختيهاي رفاهي به كاركنان، افزايش تعداد كاركنان و كاهش هزينههاي سرمايهگذاري اجتناب گردد.
4. سازمان صندوق بازنشستگي شهرداري تهران موظف است از ابتداي سال 1399 ضمن افزايش كارايي و بازدهي بنگاههاي تحت پوشش خود، اعتبار مورد نياز براي مابهالتفاوت هزينههاي مربوط به مستمري بازنشستگان در سال 1399 نسبت به اعتبار مصوب در بودجه سال 1398 را از محل منابع داخلي و ساير منابع حاصل از سرمايهگذاريهاي خود تأمين كند، در صورتي كه منابع حاصل از سود و بازدهي بنگاههاي تحت پوشش، كفايت پرداخت مابهالتفاوت را نكند، به سازمان اجازه داده ميشود آن را از محل مولدسازي داراييها (فروش داراييهاي غيرمولد و سرمايهگذاري منابع حاصل از آن در بازار سرمايه) تأمين و پرداخت نمايد.
5. مسئوليت حسن اجراي اين تبصره بر عهده اركان سازمانها و شركتها و قائممقامان ذيحساب مستقر در اين واحدها ميباشد.
تبصره يازدهم (11):
شهرداري تهران مجاز است؛
الف) در صورت وقوع حوادث پيشبيني نشده اعم از؛ سيل، طوفان، زلزله، آتشسوزي، بيماريهاي همهگير و موارد مشابه در شهر تهران، تا سقف چهار (4%) درصد از سرجمع اعتبارات هزينهاي و تملك داراييهاي سرمايهاي براي كنترل اوضاع و عاديسازي وضعيت، هزينه عمليات مربوطه را تأمين و پرداخت نموده و مراتب را در تفريغ بودجه سال 1399 منظور و گزارش عملكرد اين تبصره به همراه تشريح عوامل مؤثر در وقوع حوادث مربوط را به شوراي اسلامي شهر تهران ارائه نمايد.
ب) اعتبار مندرج در رديف اعتباري به شماره طبقهبندي «617040169» با عنوان «اعتبارات پيشبيني نشده سرمايهاي در اختيار شهردار تهران (در كليه مأموريتها و برنامهها)» را براي تأمين هزينههاي پيشبيني نشده سرمايهاي، اضطراري، خطرآفرين و گودبرداريهاي رها شده هزينه نمايد. ايجاد تعهد براي سالهاي بعد از محل اعتبار رديف مذكور مجاز نميباشد.
پ) رديف اعتباري به شماره طبقهبندي «617050169» با عنوان «اعتبارات پيشبيني نشده هزينهاي در اختيار شهردار تهران (در كليه مأموريتها و برنامهها)» را در برنامههايي كه داراي ماهيت هزينهاي بوده و در رديفهاي مصوب سال جاري، اعتباري براي آنها پيشبيني نشده يا از شرايط اضطرار برخوردارند، هزينه نمايد. تخصيص اعتبار از اين محل به منظور پرداختهاي پرسنلي ممنوع است.
تبصره دوازدهم (12):
الف) به شهرداري تهران اجازه داده ميشود؛ در اجراي ماده شش (6)
قانون تأسيس كتابخانههاي عمومي كشور، از محل نيم (0/5) درصد از درآمدهاي مستمر نقدي محقق شده شهرداري تهران (بدون احتساب منابع غيرنقدي و منابع حاصل از واگذاري داراييهاي سرمايهاي و داراييهاي مالي) در قالب رديفهاي اعتباري به شماره طبقهبندي «10802» با عنوان «تعمير و تجهيز كتابخانهها و قرائتخانهها» و شماره طبقهبندي «10810» با عنوان «توسعه و تجهيز كتابخانهها و قرائتخانهها» براي نگهداري كتابخانههاي عمومي شهر هزينه نموده و از محل رديف اعتباري به شماره طبقهبندي «107180171» با عنوان «كمك به انجمن كتابخانههاي عمومي شهر تهران» پس از طي تشريفات قانوني، مستقيماً به حساب «انجمن كتابخانههاي عمومي شهر تهران» واريز نمايد، تا بر اساس تصميمات هيأت امناء انجمن مذكور صرف نگهداري كتابخانه هاي عمومي شهر تهران كه از استانداردهاي لازم برخوردار هستند، شامل كتابخانههاي تحت نظارت شهرداري تهران و كتابخانههاي تحت نظارت نهاد كتابخانههاي عمومي كشور هزينه گردد.
ب) شهرداري تهران مجاز است مشروط به عقد توافقنامه با انجمن كتابخانههاي عمومي شهر تهران و پيشبيني ساز و كارهاي لازم به جاي واريز وجه نقدي، تعهد قانوني خود در ماده شش(6)
قانون تأسيس كتابخانههاي عمومي كشور را با واگذاري مالكيت كتابخانههاي در تملك خود (شامل مناطق، معاونت امور اجتماعي و فرهنگي و سازمان فرهنگي و هنري) به صورت واگذاري قطعي يا در قالب تهاتر با بدهيها به اين انجمن، به انجام رساند.
پ) شهرداري تهران موظف است بند «ب» اين تبصره را مطابق با دستورالعملي كه به تصويب كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي اسلامي شهر تهران ميرسد، به اجرا رساند.
تبصره سيزدهم (13):
به منظور كمك و حمايت از اشخاص حقيقي و حقوقي به شهرداري تهران اجازه داده ميشود؛ اعتبار مندرج در رديفهاي ذيل را با تشخيص و دستور شهردار تهران پرداخت نمايد.
1- رديف اعتباري به شماره طبقهبندي «617030169» با عنوان «كمك به موسسات عمومي و عامالمنفعه» تا سقف يك ميليارد و پانصد ميليون (1.500.000.000) ريال در هر مورد صرفاً براي يك نوبت در سال.
2- رديف اعتباري به شماره طبقهبندي «617020169» با عنوان «كمك به اشخاص و موسسات خصوصي» تا سقف يكصد و پنجاه ميليون (150.000.000) ريال براي اشخاص حقيقي و تا سقف پانصد ميليون (500.000.000) ريال براي مؤسسات خصوصي در هر مورد صرفاً براي يك نوبت در سال.
3- فهرست اشخاص حقوقي و موسسات خصوصي و ميزان كمك دريافتي ميبايست از طريق سامانه شفافيت به اطلاع عموم رسانده شود.
تبصره چهاردهم (14):
در راستاي حمايت از حمل و نقل عمومي به شهرداري تهران اجازه داده ميشود:
الف) در اجراي قانون «اجراي سياستهاي كلي اصل چهل و چهار (44)
قانون اساسي» و با استناد به بند هفتم (7) «تصويبنامه هيئت وزيران» در خصوص واگذاري شركت مترو به شهرداري تهران با شماره 10036 /ت 2986 هـ مورخ 1379/03/24 در خصوص وظايف دستگاههاي اجرايي جهت انجام ترتيبات لازم قانوني براي تحقق واگذاري كليه امور راهآهن شهري تهران (مترو) به شهرداري تهران و به منظور جبران كسري هزينههاي شركت بهرهبرداري مترو معادل پنج هزار و پانصد ميليارد (5،500،000،000،000) ريال و كسري هزينههاي شركت واحد اتوبوسراني تهران و حومه معادل چهار هزار و نهصد و پنجاه ميليارد (4،950،000،000،000) ريال در قالب بودجه مصوب سال 1399 از محل سرجمع درآمدها، هر ماهه معادل يك دوازدهم (12/1) رقم فوقالذكر را به صورت نقد به شركتهاي مذكور پرداخت نموده و در رديفهاي اعتباري به شماره طبقهبندي 201020173 تحت عنوان «مابه التفاوت قيمت بليت مترو به شركت بهرهبرداري مترو تهران و حومه» و 202090173 تحت عنوان «مابهالتفاوت قيمت بليت اتوبوس به شركت واحد اتوبوسراني» علاوه بر اعتبار مصوب به عنوان بدهي دولت منظور نموده تا پس از واريز سهم دولت به حساب شهرداري تهران تسويه حساب گردد.
ب) ظرف مدت سه ماه در خصوص نحوه وصول سهم و تعهدات پرداخت نشده دولت در سالهاي گذشته با دولت توافقات مكفي را به عمل آورده و نتيجه را به شوراي اسلامي شهر تهران ارائه نمايد.
تبصره پانزدهم (15):
در راستاي بازسازي و نوسازي ناوگان اتوبوسراني، مينيبوسراني، تاكسيراني و تبديل موتورسيكلتهاي بنزيني به موتورهاي برقي با تأكيد بر مناسبسازي ناوگان حمل و نقل عمومي براي كودكان، معلولان و سالمندان:
الف) شهرداري تهران مكلف است؛ از محل رديف اعتباري 202150173 با عنوان «كمك فني و اعتباري پرداخت مابهالتفاوت تسهيلات بازسازي و نوسازي ناوگان حمل و نقل عمومي و دوچرخه» تا سقف دو هزار و سيصد و سي ميليارد (2،330،000،000،000) ريال از طريق بخش خصوصي اقدام نمايد.
ب) به منظور ترغيب بخش خصوص و تعاوني به سرمايهگذاري در تأسيس، تجهيز و توسعه سامانههاي حمل و نقل دوچرخه محور از رديفهاي اعتباري 202150173 با عنوان «كمك فني و اعتباري پرداخت مابهالتفاوت تسهيلات بازسازي و نوسازي ناوگان حمل و نقل عمومي و دوچرخه» تا سقف بيست ميليارد (20،000،000،000) ريال و 215010173 با عنوان «احداث و تجهيز معابر ويژه دوچرخه سطح شهر تهران» تا سقف يكصد ميليارد (100،000،000،000) ريال اقدام نمايد.
پ) شهرداري تهران مكلف است ضمن انعقاد تفاهمنامه با بانكها و موسسات مالي داراي مجوز از بانك مركزي، نسبت به اختصاص منابع مذكور از طريق رديف اعتباري 202150173 تحت عنوان «كمكهاي فني و اعتباري طرحهاي بازسازي و نوسازي ناوگان حمل و نقل عمومي و كاهش آلودگي هوا» به اعطاي كمكهاي فني و اعتباري در قالب وجوه اداره شده، نسبت به ارائه تسهيلات، سود تسهيلات و كمكهاي بلاعوض اقدام نمايد.
تبصره شانزدهم (16):
شهرداري تهران موظف است بودجه هزينهاي راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ مندرج در بخش بودجه عمومي، ذيل ماده واحده بودجه مصوب سال 1399 شهرداري تهران را طبق مفاد بندهاي ذيل پرداخت و به هزينه منظور نمايد؛
الف)(جوابيه 1398/12/25) اصلاحي: بر اساس مفاد قانون الحاق سه تبصره به بند دوازدهم ماده چهارم
قانون نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران و در اجراي سياستها و برنامههاي ساليانه ابلاغي به آن مجموعه، با در نظر گرفتن ماده ۶
آييننامه اجرايي قانون فوقالذكر (راهنمايي و رانندگي مكلف است همواره آمار و اطلاعات مورد نياز را كه به نحوي در امر برنامهريزي و بهبود حمل و نقل و ترافيك مؤثر باشد در اختيار شهرداري قرار دهد) با تأييد معاونت حمل و نقل و ترافيك پرداخت نمايد.

ب)(جوابيه 1398/12/25) اصلاحي: به شهرداري تهران اجازه داده ميشود چنانچه در اثر اقدامات راهنمايي و رانندگي ميزان وصول عوارض خودرو و موتورسيكلت و عوارض تردد به محدودههاي طرح ترافيك و كنترل آلودگي هوا و ميزان وصول عوارض پارك حاشيهاي خودروها در سال ۱۳۹9 در مقايسه با عملكرد سال قبل افزايش داشته باشد، معادل بيست (۲۰٪) درصد از مبلغ افزايش وصولي هر يك از عوارض مذكور نسبت به سال قبل را تا سقف بيست ميليارد (20/000/000/000) ريال در قالب رديف اعتباري به شماره طبقهبندي «۶۱۷۰۳۰۱۶۹» با عنوان «كمك به مؤسسات عمومي و عامالمنفعه» پس از تأييد معاونت برنامهريزي، توسعه شهري و امور شورا در مقاطع شش ماهه به صورت كمك به راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ پرداخت نمايد.

تبصره هفدهم (17):
به شهرداري تهران اجازه داده ميشود؛
الف) مطالبات ناشي از صدور پروانه در محلات بافت فرسوده مبتني بر بسته تشويقي مصوب را از طريق تملك املاك و اراضي آزاد شده تا سقف سه هزار ميليارد (3.000.000.000.000) ريال علاوه بر سقف مصوب تهاتر نموده و در رديفهاي درآمد و هزينه (رديفهاي درآمدي 110202 و 110203) ثبت نموده و مراتب را در تفريغ بودجه سال 1399 لحاظ نمايد.
ب) مابهالتفاوت سود بانكي تا سقف سيصد و شصت ميليارد (360.000.000.000) ريال تسهيلات اعطايي مسكن به ساكنين بافتهاي فرسوده بابت نوسازي بافتهاي مذكور را با اولويت تجميع پلاكهاي ريزدانه و بازگشايي معابر تا سقف نه (9%) درصد از سود تسهيلات اخذ شده از محل رديف اعتباري به شماره طبقهبندي «616040137» با عنوان «كمك فني و اعتباري، پرداخت مابهالتفاوت تسهيلات مسكن در بافت فرسوده حداكثر تا سقف نه درصد با اولويت بازگشايي معابر» تأمين و بر اساس دستورالعمل اجرايي آن كه توسط شهردار تهران ابلاغ ميگردد پرداخت نمايد.
پ) در راستاي نوسازي و بهسازي بافتهاي فرسوده شهر تهران نسبت به بسترسازي و تهيه زيرساختهاي شهري در اين بافتها شامل بازگشايي معابر، تأمين سرانه فضاي سبز با اولويت بازگشايي معابر از محل رديف اعتباري به شماره طبقهبندي «506030137» با عنوان «تملك اراضي و املاك براي ساماندهي و نوسازي بافتهاي فرسوده، سطح شهر تهران» هزينه نمايد.
ت) براي تشويق و ترغيب مالكان پلاكهاي فرسوده به نوسازي، پنجاه درصد (50%) هزينههاي سازمان نظام مهندسي مربوط به واحدهاي مذكور را از محل رديف اعتباري به شماره طبقهبندي «506010137» با عنوان «تسهيل در اجراي پروژههاي نوسازي در بافتهاي فرسوده»، به عنوان كمك پرداخت نمايد.
ث) صد در صد (100٪) درآمد حاصل از اراضي ذخيره نوسازي (مجموع عوايد متعلقه مربوط به شهرداري) را مطابق تبصره ذيل بند 9 ماده 40 برنامه پنج ساله سوم توسعه شهرتهران را به حساب مجزايي نزد خزانهداري كل شهرداري تهران كه به اين منظور افتتاح ميگردد واريز و آن را صددرصد تخصيص يافته تلقي نموده و صرفاً به منظور تأمين خدمات و زيرساختها در بافتهاي فرسوده و ناكارآمد هزينه نمايد.
ج) مطالبات و بدهيهاي فيمابين سازمان نوسازي شهر تهران با واحدهاي مختلف شهرداري تهران بابت املاك و اراضي كه در اجراي طرحهاي توسعه شهري مصوب به واحدهاي شهرداري تهران واگذار شده است را حداكثر تا سقف مبلغ پنج هزار ميليارد (5000.000.000.000) ريال علاوه بر اعتبارات مصوب رديفهاي تملك املاك معارض و تصرفي به صورت جمعي، خرجي و بدون نياز به تامين منابع، تسويه و ثبت و مراتب را در تفريغ بودجه منعكس نمايد.
چ) شهرداري تهران (سازمان نوسازي) مكلف است، در راستاي اجراي مفاد تبصره 2 ماده 5 آييننامه اجرايي برنامه ملي بازآفريني شهري پايدار و اجراي پروژههاي محلات مورد هدف بازآفريني، برنامه اقدام مشترك سال 99 را تهيه و تا ارديبهشت ماه به كميسيون شهرسازي و معماري ارائه و پس از تأييد نسبت به وصول اعتبار سهم دولتي (70 درصد) اقدام و آثار آن را در لايحه اصلاح بودجه سال 1399 منعكس نمايد.
ح)(جوابيه 1398/12/25) اصلاحي: با عنايت به ضرورت تسريع در بازآفريني شهري و احياء بافتهاي فرسوده و تأمين سرانههاي خدماتي در اين محلات، سازمان نوسازي شهر تهران مكلف است نسبت به فروش و تهاتر كليه املاك و اراضي و مستغلات خود (بهاستثناء املاك ستادي و اداري مورد نياز) با رعايت صرفه و صلاح شهرداري و در چارچوب قوانين و با ثبت هزينهكرد مستقل آن تا پايان سال ۱۳۹9 اقدام و منابع حاصله از آنها را در راستاي اجراي طرحها و پروژههاي بازآفريني شهري، تأمين سرانههاي خدماتي مربوطه و پروژههاي محرك توسعه با اولويت محلات هدف و غيربرخوردار هزينه نمايد. لازم است جزئيات فروش يا تهاتر املاك به طور مستمر از طريق سامانه شفافيت در اختيار عموم قرار گيرد.

تبصره هجدهم (18):
به منظور استفاده بهينه از امكانات و زيرساختهاي موجود؛ شهرداري تهران موظف است:
1.در راستاي اجراي مصوبه شماره
160/2055/5893 مورخ 94/3/10 با عنوان «الزام شهرداري تهران به توسعه انرژيهاي نو و تجديدپذير در شهر تهران» ضمن بهرهگيري از ظرفيت ماده 12
قانون «رفع موانع توليد رقابتپذير و ارتقاي نظام مالي كشور»، نسبت به بهينهسازي مصرف انرژي، ده (10) درصد از اعتبارات رديف 60603 تملك دارايي سرمايهاي، تحت عنوان «بازسازي و تعميرات اساسي ساختمانهاي اداري» را جهت توسعه انرژيهاي نو در ساختمانهاي خود تخصيص دهد. كليه واحدهاي شهرداري تهران موظفند اعتبار مذكور را با هدايت و سياستگذاري اداره كل محيط زيست و توسعه پايدار حوزه معاونت خدماتشهري و محيطزيست، بر اساس دستورالعمل مربوطه 1399 صرفاً براي توسعه انرژيهاي نو در ساختمانهاي شهرداري تهران (با اولويت ساختمان مركزي شهرداري تهران واقع در خيابان بهشت) هزينه نمايد تا مصرف انرژي به ميزان سالانه 10 درصد در سطح شهرداري تهران كاهش يابد.
2. شهرداري تهران (معاونت حمل و نقل و ترافيك) موظف است در راستاي استانداردسازي فعاليتها و خدمات جايگاههاي عرضه سوخت (گاز طبيعيـ شركت واحد و جايگاههاي سواري) و ايمنسازي و استانداردسازي مخازن cng ناوگان حمل و نقل عمومي متعلق به خود را بهسازي، نگهداري و مديريت نمايد و در صورت لزوم با هماهنگي وزارت نفت به بخش خصوصي واگذار نمايد.
3. رديفهاي اعتباري «كمك به ساخت و توسعه مساجد و اماكن مذهبي» به شماره طبقهبندي 10702 و «حمايت از توسعه و تجهيز مدارس» به شماره طبقهبندي 10720 و رديفهاي توسعه قطب گردشگري و مجتمعهاي صنايع خلاق را مطابق با دستورالعملي كه به تصويب كميسيون فرهنگي، اجتماعي شوراي اسلامي شهر تهران ميرسد، هزينه نمايد.
تبصره نوزدهم (19):
شهرداري تهران (اداره كل حريم) موظف است، مبلغ دويست و ده ميليارد (210.000.000.000) ريال اعتبار مندرج در رديف 503010137 اين مصوبه تحت عنوان «عمليات عمراني واقع در حريم سطح شهر تهران» را صددرصد (100%) تخصيصيافته تلقي نموده تا با هماهنگي فرمانداريهاي ذيربط در روستاهاي منتخب و پروژههاي مورد تأييد هزينه شود.
تبصره بيستم (20):
شهرداري تهران مكلف است:
1. در جهت ارتقاء بهرهوري و اصلاح ساختار سازماني، متناسبسازي سطوح و عناوين شغلي از رديف اعتباري به شماره طبقهبندي 6161103 با عنوان «پرداختهاي انتقالي به كاركنان، پاداش پايان خدمت بازنشستگان و بازخريد كاركنان»، در چارچوب مقررات نسبت به بازنشستگي، بازنشستگي پيش از موعد يا بازخريدي سالانه در مجموع معادل شش (6%) درصد از نيروي انساني شاغل واحدها (ستاد، مناطق، سازمانها، شركتها و موسسات) اعم از كاركنان رسمي، ثابت، قراردادي و كارگري اقدام نمايد.
2. از محل اعتبارات مندرج در رديف اعتباري به شماره طبقهبندي 616110769 تحت عنوان «كمك به بازخريدي و بازنشستگي انگيزشي كاركنان مازاد ساير سازمانها و شركتهاي تابعه» نسبت به تأمين پنجاه (50%) درصد از هزينههاي بازنشستگي پيش از موعد (انگيزشي) يا بازخريدي كاركنان سازمانها و شركتها و موسسات وابسته خود مشروط به عدم جايگزيني نيروي جديد اقدام نمايد.
3. اعتبار منظور شده در رديف اعتباري به شماره طبقهبندي 202090573 با عنوان «كمك به بازنشستگي و بازخريدي كاركنان مازاد شركت واحد اتوبوسراني تهران و حومه» را براي بازنشستگي، بازنشستگي انگيزشي و بازخريدي كاركنان شركت واحد اتوبوسراني تهران و حومه هزينه نمايد. اعتبار مزبور توسط معاونت مالي و اقتصاد شهري شهرداري تهران و پس از حصول اطمينان از اقدام عملي شركت واحد اتوبوسراني به طور مستقيم به ذينفعان قابل پرداخت خواهد بود.
4. از محل اعتبار مندرج در رديف اعتباري به شماره طبقهبندي 304130272 با عنوان «كمك به بازخريدي و بازنشستگي انگيزشي كاركنان مازاد سازمان مديريت پسماند» و از محل اعتبار مندرج در رديف اعتباري به شماره طبقهبندي 201020273 با عنوان «كمك به بازخريدي و بازنشستگي انگيزشي كاركنان مازاد شركت بهرهبرداري مترو» و از محل اعتبار مندرج در رديف اعتباري به شماره طبقهبندي 107157369 با عنوان «كمك به بازخريدي و بازنشستگي انگيزشي كاركنان مازاد موسسه همشهري» نسبت به تأمين هزينههاي بازنشستگي انگيزشي و يا بازخريدي كاركنان سازمان مديريت پسماند، شركت بهرهبرداري مترو و مؤسسه همشهري اقدام نمايد.
5. شهرداري تهران ميتواند نسبت به جذب و استخدام نيروي انساني متخصص حداكثر تا سقف پنجاه (50%) درصد تعداد كاركنان كاهش يافته با هدف ارتقاي سطح تحصيلات كارشناسي ارشد و بالاتر و با اولويت بكارگيري نيروهاي خبره و فارغالتحصيلان در رشتههاي مرتبط با رعايت قوانين و مقررات مربوطه در طول برنامه سوم منوط به وجود پست سازماني اقدام نمايد.
6. كاهش قيمت تمامشده خدمات در انجام مأموريتهاي محوله در حد پنج (5%) درصد نسبت به سال 1398 را از طريق مديريت هزينههاي پرسنلي (حقوق و دستمزد) محقق نمايد.
7. متناسب سازي نظام جبران خدمت كاركنان در كليه سطوح شهرداري، سازمانها، شركتها و مؤسسات تابعه با نظمبخشي و التزام به رعايت مقررات استخدامي، طبقهبندي مشاغل و آييننامه حقوق و دستمزد مصوب كاركنان به گونهاي كه متوسط تفاوت در پرداخت حقوق و مزايا بيشتر از 15 درصد نباشد.
8. هرگونه تبديل وضعيت كاركنان ممنوع ميباشد، مگر با رعايت قوانين و مقررات و تأمين اعتبار.
9. شهرداري تهران موظف است مراتب و مراحل اجرايي موارد مذكور را طي دستورالعملي حداكثر تا پايان خردادماه تهيه و پس از تصويب شوراي اسلامي شهر تهران براي اجراء به واحدهاي اجرايي ابلاغ نمايد.

تبصره بيست و يكم (21):
به منظور ايجاد هماهنگي و پرداخت به موقع حقوق و مزاياي مستمر كارمندان و كارگران رسمي و قراردادي، مامورين انتظامي و پرسنل تامين نيروي انساني:
الف) در سال 1399 افزايش حقوق گروههاي مختلف حقوقبگير را در چارچوب الزامات قانوني برابر مصوبات مجلس شوراي اسلامي، هيئت محترم وزيران و شوراي عالي كار اعمال و از محل اعتبارات مربوط پرداخت و در صورت لزوم موضوع را در اصلاحيه بودجه منعكس نمايد.
ب) كليه واحدهاي اجرايي اعم از ستاد، مناطق، سازمانها، شركتها و موسسات موظف به ثبت يا بروزرساني اطلاعات كاركنان رسمي، قرارداد كار معين و مشخص و قرارداد كارگري در پايگاه اطلاعات كاركنان شهرداري تهران و استقرار سامانه جامع منابع انساني تا پايان ارديبهشت ماه 1399 ميباشند.
پ) از ابتداي تير ماه سال 1399، تخصيص اعتبار و پرداخت حقوق كاركنان رسمي و قراردادي، كارگري و غيره صرفاً بر اساس اطلاعات «پايگاه اطلاعات كاركنان شهرداري تهران» و «سامانه جامع منابع انساني» صورت ميگيرد.
ت) به شهرداري تهران اجازه داده ميشود اعتبارات مصوب رديفهاي پرداختهزينه هاي حقوق، اجرت و دستمزد و مزايا و كمكها تحت عناوين «حقوق كارمندان ثابت»، «دستمزد كارگران رسمي»، «حقوق مامورين انتظامي»، «مزاياي كارمندان ثابت»، «هزينه ناهار»، «مزاياي كارگران رسمي»، «مزاياي مامورين انتظامي»، «فوقالعاده، اضافهكار ساعتي، ايام تعطيل، شبكاري، «بازنشستگي، بيمه تأمين اجتماعي، سه (3%) درصد پسانداز»، «كمك غيرنقدي، كمك عائلهمندي، بن كالاهاي اساسي كارگران و اياب و ذهاب»، «پاداش و عيدي» و «تأمين نيروي انساني شامل كارگريـكارمندي و غيره» مناطق 22گانه و واحدهاي ستادي را كسر و به سرجمع اعتبارات رديفهاي متناظر ذيل معاونت توسعه منابع انساني اضافه و ابلاغ نمايد به نحوي كه حقوق و مزاياي ماهانه به صورت متمركز توسط معاونت مالي و اقتصاد شهري و پس از تأييد معاونت توسعه منابع انساني در چارچوب بند «پ» اين تبصره پرداخت و در رديفهاي هزينهاي ذيربط ثبت شود.
ث) هرگونه پرداخت از محل اعتبارات تملك داراييهاي سرمايهاي براي حقوق و مزايا به كاركنان و كارگران خارج از پروژهها ممنوع است.
ج) پرداخت هرگونه حقالزحمه، حقوق و ساير هزينههاي مرتبط با نيروي انساني از محل اعتبارات نگهداري اماكن و تأسيسات شهري به صورت مستقيم توسط شهرداري تهران ممنوع است.
چ) به شهرداري تهران اجازه داده ميشود؛ از خدمات كاركنان يگان حفاظت شهرداري تهران همچنين از كاركنان نيروي انتظامي، در موارد خاص در ساعات غيرموظف جهت تامين امنيت بوستانهاي شهري و موارد مشابه استفاده نمايد و حقالزحمه آنان را به ازاي هر نوبت كاري (5 ساعته) به ترتيب افسران ارشد: ششصد و پنجاه و سه هزار و چهارصد (653.400) ريال، افسران جزء: چهارصد و بيست و يك هزار و هشتاد (421.080) ريال، درجهداران: سيصد و نود و دو هزار و چهل (392.040) ريال و مأمورين وظيفه: سيصد و چهار هزار و نهصد و بيست (304.920) ريال از محل رديف اعتباري به شماره طبقهبندي «608050669» با عنوان «حقالجلسه، حقالزحمه، حقالتدريس» پرداخت نمايد.
ح) از ابتداي سال 1399 حقوق و مزاياي قائم مقامان ذيحساب رأساً توسط شوراي اسلامي شهر تهران پرداخت ميگردد و هرگونه پرداخت توسط شهرداري تهران به اين افراد ممنوع ميباشد.
خ) تخصيص اعتبارات شش ماهه دوم شهرداري، سازمانها، شركتها و موسسات تابعه منوط به اعمال مقررات استخدامي كاركنان موقت، ضوابط تشكيلاتي مصوب شوراي شهر بوده و سازمانها و شركتها مكلف به اخذ مصوبه ساختار تشكيلاتي و نظام جبران خدمت خود از شوراي اداري و شوراي اسلامي شهر تهران ميباشند.
تبصره بيست و دوم (22):
به شهرداري تهران اجازه داده ميشود از اشخاص حقيقي و حقوقي تابعه كه در زمان اشتغال به خدمت و به جهت انجام ماموريتهاي محوله اداري در شهرداري و شوراي اسلامي شهر تهران عليه آنها در مراجع قضايي و انتظامي اقامه دعوي ميشود، با اتخاذ تدابير مناسب حتي در صورت بازنشستگي يا پايان مأموريت آنان، حمايت حقوقي و قضايي به عمل آورده و وثائق مورد نياز را از محل املاك شهرداري تهران تأمين و ساير هزينهها و خسارات ناشي از دعاوي فوق را در كليه مراحل دادرسي و در چارچوب قوانين و مقررات موضوعه از جمله ماده 11
قانون مسئوليت مدني پس از تأييد اداره كل حقوقي از محل رديف اعتباري به شماره طبقهبندي «617020169» با عنوان «كمك به اشخاص و موسسات خصوصي» پرداخت نمايد. سقف حمايتهاي اين تبصره مشمول سقفهاي مندرج در رديف مشابه در تبصره سيزده (13) نميباشد.
تبصره بيست و سوم (23):
به منظور سنجش اثرات مالي ناشي از تخفيفات و معافيتهاي قانوني:
الف) شهرداري موظف است معافيتها، تخفيفات و بخشودگيهاي قانوني ناشي از اجراي مصوبات شوراي اسلامي شهر تهران و همچنين معافيتهاي ناشي از بند (6) ماده (55)
قانون شهرداري را به صورت جمعيـخرجي در حسابهاي مربوط به خود ثبت و از طريق سامانه شفافيت در دسترس عموم قرار دهد.
ب) تعيين ميزان عدمالنفع تأخير پروژههاي شهري (مخصوصاً پروژههاي متوسط و بزرگ) با توجه به اثرات مالي، اجتماعي، فرهنگي و محيط زيستي. شهرداري تهران موظف است خسارت ناشي از تأخير در اجراي پروژهها را به صورت سالانه اندازهگيري و گزارشگيري نمايد.
پ) دستورالعمل اجرايي اين تبصره توسط شهردار تهران ابلاغ خواهد شد.

تبصره بيست و چهارم (24):
در اجراي ماده (30)
آييننامه مالي شهرداريها بهاي خدمات شهرداري تهران در سال 1399 براي اجراء از ابتداي ارديبهشت ماه 1399 به شرح زير تعيين ميگردد:
1. بهاي خدمات در واحدهاي خدمترسان بر اساس جدول شماره (3) و بندهاي ذيل تعيين ميگردد.جدول شماره (3) – تعيين بهاي خدمات
رديف | نوع خدمات | بهاي خدمات |
1 | اجاره بهاء كيوسكهاي عرضه گل و مطبوعات در سطح شهر تهران | مطابق پيوست يكم (1) |
2 | نرخ بهاي خدمات فعاليت مشاغل سيار وبي كانون | مطابق پيوست دوم (2) |
3 | بهاي خدمات بازديد از باغ پرندگان | مطابق پيوست سوم (3) |
4 | بهاي خدمات و چگونگي اعمال نظارت بر جمع آوري و دفع پسماندهاي ويژه پزشكي ، صنعتي و كشاورزي صنعتي و كشاورزي | مطابق پيوست چهارم (4) |
5 | بهاي خدمات مديريت پسماندهاي ساختماني و عمراني | مطابق پيوست پنجم(5) |
6 | بهاي خدمات مديريت پسماند عادي | مطابق پيوست ششم (6) |
7 | بهاي خدمات ساماندهي ايمني و نگهداري مواد شيميايي | مطابق پيوست هفتم (7) |
8 | حق بهرهبرداري غرف به تفكيك نوع كاربري در بازارهاي ميادين ميوه و ترهبار و فرآوردههاي كشاورزي | مطابق پيوست هشتم(8) |
9 | بهاي خدمات قابل عرضه در سازمان بهشت زهرا(س) | مطابق پيوست نهم (9) |
10 | بهاي خدمات استفاده از زيرساخت شهري جهت شركتهاي ارائه دهنده خدمات هوشمند جابجايي مسافر | مطابق پيوست دهم(10) |
11 | نرخ بليت و كرايه وسايل حمل و نقل عمومي شهر تهران در سال 1399 | مطابق پيوست يازدهم(11) |
12 | بهاي خدمات بازديد از برج ميلادتهران | مطابق پيوست دوازدهم (12) |
2. درخصوص بهاي خدمات سازمان ورزش و ساير خدماتي كه در اين جدول ذكر نگرديده، شهرداري مكلف است براساس نرخ تورم اعلامي از سوي مراجع قانوني، بهاي خدمات را حداكثر تا سقف 25% (درصد) نسبت به سال 1398 افزايش و اخذ نمايد.
3. در صورت تغيير نرخ حاملهاي انرژي يا ساير محركهاي موثر بر بهاي تمام شده خدمات، شهرداري مكلف است اصلاحيه بهاي خدمات ياد شده (به استثناي خدماتي كه مصوبه مربوطه به تأييد هيأت تطبيق شهرستان رسيده است) را در قالب لايحه اصلاحيه بودجه به شوراي اسلامي شهر تهران ارائه نمايد.
4. در مورد خدمات و فعاليتهاي مشابهي كه قيمتگذاري آنها توسط دولت انجام ميگيرد، قيمت خدمات ملاك عمل دولت در واحدهاي خدمترسان شهر تهران، ملاك عمل دريافت بهاء توسط شهرداري تهران خواهد بود.
5. شهرداري مكلف است ساير ضوابط فني در مصوبات بهاي خدمات و تخفيفهاي در نظر گرفته شده را كه در سنوات پيشين به تصويب شوراي اسلامي شهر تهران رسيده رعايت و اعمال نمايد.
تبصره بيست و پنجم (25):
1. سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران موظف است؛ كليهي درآمدهاي عملياتي و غيرعملياتي خود را به حساب خزانه شهرداري تهران واريز نمايد، شهرداري موظف است عين درآمدهاي مذكور را صددرصد تخصيص يافته تلقي نموده و در قالب رديفهاي 107190175 تحت عنوان «جبران هزينه راهبري و مديريت سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران»، 108090175 تحت عنوان «نگهداري فضاهاي فرهنگي و هنري سطح شهر تهران» به سازمان فرهنگي و هنري تهران پرداخت نمايد.
2. اداره كل خزانهداري مكلف است؛ هر فصل معادل سه دوازدهم (3/12) اعتبارات رديف 107190175 جبران هزينه راهبري و مديريت سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران را تنها پس از تأييد عملكرد سازمان در اجراي برنامههاي ابلاغي توسط معاون امور اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران پرداخت نمايد.
3. شهرداري تهران مكلف است؛ كليه درآمدهاي عملياتي و غيرعملياتي سازمان فرهنگي و هنري، شركت برج ميلاد، سازمان ورزش و مؤسسه همشهري را به رديف درآمدي 130211 تحت عنوان مراكز فرهنگي واريز نمايد.
4. شهرداري تهران مكلف است؛ در راستاي تحقق پايداري فرهنگي و اجتماعي شهر ترتيبي اتخاذ نمايد تا صددرصد (100%) درآمد دريافتي حاصل از رديف مربوط به درآمد مراكز فرهنگي، صددرصد تخصيص يافته تلقي شده و واحدهاي اجرايي مربوطه مكلفند درآمد مذكور را صرفاً به توسعه و تكميل پروژههاي اولويتدار حوزه فرهنگي و اجتماعي اختصاص دهند.
تبصره بيست و ششم (26):
شهرداري تهران موظف است رديفهاي اعتباري منظور شده در بودجه مركز مطالعات و برنامهريزي شهر تهران را با رعايت موارد ذيل به مصرف برساند:
الف) كليه پروژهها و طرحهاي پژوهشي موضوع اين تبصره در چارچوب برنامه مصوب پنج ساله سوم توسعه شهر تهران، طرح جامع، مصوبات شوراي اسلامي شهر تهران و ابلاغيههاي شهرداري هزينه خواهد شد و به منظور جلوگيري از تكرار و موازيكاري در انجام پژوهشها، مناطق 22گانه و معاونتهاي تخصصي، سازمانها و شركتهاي وابسته به شهرداري تهران موظفند عناوين پژوهش مورد نظر خود و مستندات مربوطه را در سامانه پژوهشيار مركز مطالعات و برنامهريزي شهر تهران ثبت نمايند.
ب) مركز مطالعات و برنامهريزي شهر تهران مكلف است كه فهرست مطالعات و پژوهشهاي مورد نياز سال 1399 را تا پانزدهم ارديبهشت ماه به شوراي اسلامي شهر تهران ارائه نمايد. كميسيونهاي تخصصي شوراي اسلامي شهر تهران ميبايست ظرف مدت پانزده روز نظر خود را نسبت به فهرست مذكور اعلام نمايند. عدم اظهارنظر طي مدت ذكر شده به منزله تأييد است.
پ) انجام پروژههاي مطالعاتي و پژوهشي در شهرداري تهران بدون أخذ تأييديه مركز مطالعات برنامهريزي شهر تهران ممنوع بوده و قائممقامان ذيحساب بر رعايت اين امر نظارت مينمايند.
تبصره بيست و هفتم (27):
شهرداري تهران موظف است در صورت نهايي شدن مراحل قانوني موضوع رديفهاي ذيل، درآمدهاي مذكور را صرفاً به منظور توسعه حمل و نقل عمومي هزينه نموده و در تفريغ بودجه سال 1399 منعكس نمايد.
1ـ عوارض نقل و انتقال ملك
2ـ عوارض حق واگذاري سرقفلي
3ـ عوارض واحدهاي ساختمانهاي خالي
تبصره بيست و هشتم (28):
شهرداري تهران موظف است؛
الف) جهت ساماندهي اجاره بها ساختمانها و تأسيسات نسبت به تنظيم دستورالعمل مربوطه اقدام و ضمن دريافت اجاره بهاء عادلانه و متناسب با عرف بازار درآمد حاصله را تا سقف دو هزار و پانصد ميليارد (2.500.000.000.000) ريال در رديف 140201 درج نمايد. همچنين ميبايد نسبت به ايجاد سامانه جهت ثبت قراردادهاي ساختمان و تأسيسات مورد اشاره (از قبيل غرفهها، اماكن تجاري، مراكز فرهنگي، ورزشي و گردشگري، آنتنهاي bts و ساير موارد مشابه) به گونهاي اقدام نمايد كه كليه مبالغ دريافتي به صورت سيستمي ثبت و قابل گزارشگيري باشد. موارد ثبت شده در اين سامانه در وبسايت شفاف در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
ب) املاكي كه مشمول بند (6) ماده (55)
قانون شهرداري قرار ميگيرند و مجوز لازم را از شوراي اسلامي شهر تهران دريافت نمايند از پرداخت اجاره بهاء معاف خواهند بود و صرفاً اجارهبهاء متعلقه به صورت جمعي خرجي در رديف (616030169) معاونت فرهنگي و اجتماعي درج ميگردد. موارد مشمول اين بند در سامانه ذكر شده در بند (الف) ثبت در وبسايت شفاف در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
پ) ضمن ايجاد سازوكار مناسب و حذف هرگونه انحصار و رانت و از طريق فروش بصورت مزايده درآمد حاصل از فروش پسماند خشك در مناطق 22گانه را تا سقف شش هزار ميليارد (6.000.000.000.000) ريال در رديف 130110 درج نمايد و درآمد حاصله پس از تحقق صددرصد (100%)، تخصيص يافته تلقي ميگردد و به ميزان تحقق در رديف 3040801 جهت رفت و روب به مصرف ميرسد.
ت) شهرداري تهران مكلف است در راستاي اجرايي شدن ماده 62 برنامه پنج ساله سوم توسعه شهر تهران به منظور كاهش استفاده از ظروف يكبار مصرف و كيسههاي پلاستيكي از رديف به شمارهبندي 30404 با عنوان آموزش شهروندان در زمينه مديريت پسماند اقدام نمايد.
تبصره بيست و نهم (29):
شهرداري موظف است با هدف برپايي و تحقق «تهران هوشمند، جهانشهر دانش و فرهنگ» و به منظور:
1. تسهيل برقراري پشتيباني از گسترش بستر كارآمد ارتباطات و مبادله ديتا در شهر
2. بهبود منظر شهري و رفع آلودگي محيط زيستي مايكروويوي و كاهش دكلهاي راديويي و افزايش سلامت عمومي
3. تسهيل توسعه كسب و كارهاي ديجيتال و شركتهاي نوآور و خلاق
4. بهبود عرضه خدمات شهري به صورت الكترونيكي
5. دستيابي به درآمد حداقل 500 ميليارد (500.000.000.000) ريال در سال 1399 اقدامات زير را حداكثر تا پايان تيرماه سال 1399 به انجام رساند:
الف) با انجام مطالعات لازم نسبت به احصاء اقلام داراييها و منابع نامشهود و دادههاي شهر اقدام نموده و برنامه مولدسازي اين ذخاير را از طريق آزادسازي و به اشتراكگذاري با كليه فعالان اقتصادي و اجتماعي با هدف شكلگيري پلتفرم اقتصاد ديجيتال شهري و دستيابي به درآمد پايدار از محل خدمات نوين تهيه و به شورا ارائه نمايد.

ب) ارائه سازوكار حقوقي و فني مناسب جهت تأمين شبكه فيبر نوري در سراسر شهر براي تقويت ارتباطات و مبادله ديتا توسط اپراتورهاي مخابراتي و شركتهاي عرضه خدمات راديويي مايكروويو و ساير بنگاهها و متقاضيان تجاري-اداري به نحوي كه در سال 1399 حداقل 40% دكلهاي راديويي از سطح شهر (بام ساختمانها) جمعآوري و حذف شوند.
پ) تجديد نظر در فرآيند فعاليت شركت ارتباطات مشترك شهر براي تأمين زيرساختهاي ارتباطي شبكههاي موبايلي شهر تهران به نحوي كه ضمن كمك به ارتقاء گستره و كيفيت ارتباطي موبايل در شهر با كاهش آلودگي فركانسي و بهبود منظر شهر موجب رفاه عمومي و سلامت بيشتر مردم و افزايش بيست (20%) درصد درآمد نسبت به سال 1398 در اين شركت گردد.
ت) تسهيل استقرار و شروع فعاليتهاي دانشبنيان و كسبوكارهاي نوآور، در اماكن شهري منتخب و ساختمانهاي محدوده پيراموني شهر با عرضه خدمات مختلف شهرداري از جمله مجوز محل كار از يك پنجره واحد خدمات شهرداري و كسب سهم درآمد از اينگونه فعاليتها با عقد قرارداد تأمين انواع خدمات شهري مورد نياز براي شركتهاي استارتآپ؛ نوآور و خلاق با رعايت نكات ذيل:
1. شركتهاي تازه تأسيس تا ده نفر كاركنان طي دو سال اول يا دستيابي به سطح درآمد سالانه پنج ميليارد (5.000.000.000) ريال، رايگان
2. شركتهاي با درآمد بين پنج تا ده ميليارد (10.000.000.000) ريال يك (1) درصد درآمد كل براي هزينه خدمات شهري
3. شركتهاي با درآمد بيش از ده ميليارد (10.000.000.000) ريال يك و نيم (1/5) از درآمد كل براي هزينه خدمات شهري
تبصره سيام (30):
شهرداري تهران موظف است؛
1. در راستاي تحقق توسعه مبتني بر حمل و نقل عمومي (tod)، با هدف كاهش خودرومحوري و افزايش دسترسي به حمل و نقل عمومي با طي مراحل قانوني اقدام به ايجاد پهنه t درطرح تفصيلي حول ايستگاههاي مترو (در شعاع حداقل 300 متر) نمايد و صد در صد (100%) منابع حاصل از بارگذاري در اين پهنه و صدور پروانه بر آنها به تكميل و توسعه مترو اختصاص پيدا كند.
2. طرح بازآفريني و احداث خيابان كامل (موضوع تبصره 3 ماده 52 برنامه 5 ساله سوم) را با محوريت معاونت حمل و نقل و توسط كميتهاي فرابخشي، جهت بهرهمندي از درآمدهاي پايدار ناشي از خيابان كامل با اولويت واگذاري به بخش خصوصي انجام دهد و كليه درآمدهاي حاصل از طرحهاي خيابان كامل را (اجرا شده توسط بخش خصوصي يا شهرداري) صددرصد تخصيص يافته تلقي نموده و درآمد مذكور را صرفاً به توسعه و تكميل خطوط و ايستگاههاي مترو (شركت راه آهن شهري تهران و حومه) اختصاص دهد. گزارش اقدامات مربوط به اين رديف درآمدي را هر 3 ماه يكبار به شوراي اسلامي شهر تهران گزارش دهد.
تبصره سي و يكم (31):
به منظور ارتقاء سطح دسترسپذيري شهر و رعايت حقوق كودكان، معلولان و سالمندان و فراهم ساختن تهران به عنوان شهري براي همه در راستاي اجراي الزامات مصوبه شهر دوستدار كودك و شهر دوستدار سالمند:
1. اعتبار رديف 21300 با عنوان روانسازي عبور و مرور پياده را صرفا در حوزه مناسبسازي فضاهاي شهري براي توانيابان و اقشار كمتوان جسميـحركتي و ذهني هزينه نمايد.
2. در راستاي مناسبسازي فضاهاي شهري براي توانيابان، سالمندان و كودكان و ساير اقشار آسيبپذير جسميـحركتي و ذهني به ميزان پانزده درصد (15%) از سرجمع اعتبارات هر يك از رديفهاي زير را ؛
10610 تحت عنوان «تعمير و تجهيز فضاهاي ورزشي»
10809 تحت عنوان «تعمير فضاهاي فرهنگي و هنري»
10810 تحت عنوان «توسعه و تجهيز كتابخانهها و قرائتخانهها»
10812 تحت عنوان «تعمير و تجهيز سراي محله»
20101 تحت عنوان «احداث و تكميل پايانهها و پاركينگهاي مترو»
31001 تحت عنوان «احداث سرويسهاي بهداشتي در معابر»
30104 تحت عنوان «بازپيرايي، ترميم و تجهيز بوستانها و فضاي سبز»
60603 با عنوان «بازسازي و تعميرات اساسي ساختمانهاي اداري»
براي مناسبسازي بوستانها، پيادهروها و تفرجگاهها، مناسبسازي پايانهها و ايستگاهها با اولويت ايستگاههاي پرتردد، مناسبسازي ساختمانهاي شهرداري و سرويسهاي بهداشتي و فضاها و اماكن فرهنگي و هنري شهر هزينه نمايد.
نقشه اماكن مناسبسازي شده براي كودكان، معلولان و سالمندان را در سطح محله، منطقه و شهر در پرتال اطلاعرساني شهرداري منتشر و در دسترس شهروندان قرار دهد.
تبصره سي و دوم (32):
به منظور ارتقاء سطح بهرهوري و كاهش هزينههاي غيرضروري كليه واحدهاي اجرايي، مكلفند:
1. حقوق و مزاياي كاركنان رسمي و قراردادي مندرج در حكم كارگزيني و قراردادهاي منعقده را برابر قوانين و مقررات مربوط و ساير پرداختهاي غيرمستمر مربوط به كاركنان را معطوف به عملكرد و كارآيي آنها محاسبه و پرداخت كنند.
2. چاپ هرگونه نشريه مكتوب در واحدهاي ستادي، مناطق، سازمانها و شركتهاي وابسته به شهرداري تهران به استثناء روزنامه همشهري و مركز ارتباطات ممنوع است.
3. نوسازي و خريد تجهيزات و لوازم اداري جديد ممنوع است و صرفاً در مواردي كه اعتبار آن از طريق فروش اموال تأمين ميگردد نيز حداكثر به ميزان 50% مبالغ حاصل شده مجاز ميباشد.
4. هزينههاي مصرفي براي واحدهاي اجرايي، پس از لحاظ نرخ تورم حداكثر به ميزان هفتاد درصد (70%) عملكرد مالي سال قبل مجاز است.
5. ميزان سفرهاي خارجي و مأموريت هاي داخلي حداكثر به ميزان شصت درصد (60%) عملكرد سال قبل مجاز است.
6. در صورت تحقق صرفهجويي از محلهاي تعيين شده توسط واحدهاي اجرايي و تأييد تحقق آن توسط معاونت برنامهريزي، توسعه شهري و امور شورا در دوره زماني شش ماهه، واحدهاي اجرايي مجازند پس از ابلاغ و تاييد كميته تخصيص، حداكثر تا سي درصد (30%) صرفهجوييها را به منظور ايجاد انگيزه در كاركنان واحد تابعه به عنوان پاداش (غيرمستمر) به پرسنل پرداخت نمايند.
7. بهمنظور ساماندهي امور نقليه مرتبط با كليه سطوح مديران و كاركنان، نسبت به اجراي الگوي بهينه و تسري آن به تمامي سازمانها، شركتها و موسسات وابسته از ابتداي خرداد ماه اقدام نمايد.
8. دستورالعمل اجرايي اين تبصره حداكثر تا پايان خردادماه سال 1399 توسط شهردار تهران ابلاغ خواهد شد.

تبصره سي و سوم (33):
به منظور ارتقاء و بهبود سطح راهبري شركتها و موسسات وابسته:
1. معاونت مالي و اقتصاد شهري شهرداري تهران مكلف است حداكثر تا پايان تيرماه سال 1399 سامانه يكپارچه اطلاعات شركتها، سازمانها و موسسات وابسته را راهاندازي كند.
2. كليه سازمانها، شركتها و موسسات وابسته مكلفند پس از راهاندازي سامانه، در طول سال 1399 متناوباً و هر سهماه يكبار نسبت به ثبت و بهروزرساني اطلاعات شامل اطلاعات پايه (ثبتي)، نيروي انساني و مديران، بودجه و صورتهاي مالي و گزارشهاي عملكردي را در سامانه ثبت نمايند.
شهرداري مكلف است امكان دسترسي به اطلاعات سامانه مذكور را به صورت برخط براي اعضاء شوراي اسلامي شهر تهران فراهم نمايد.
تبصره سي و چهارم (34):
به منظور تشويق واحدهاي اجرايي در تحصيل منابع درآمدي؛ شهرداري تهران مكلف است:
1. سهم درآمد تكليفي هر يك از واحدهاي اجرايي مناطق، سازمانها، شركتها و موسسات وابسته را بر اساس بودجه مصوب، ظرفيتهاي درآمدي و ... را تا پايان فروردينماه ابلاغ نمايد.
2. دستورالعمل نحوه توزيع مازاد درآمد تحصيل شده را با رويكرد تخصيص حداقل 25 درصد درآمد كسب شده به واحد اجرايي مربوط تهيه و توسط شهردار ابلاغ نمايد.

3. با توجه به مازاد درآمد كسب شده توسط واحدها، هر شش ماه يكبار نسبت به تخصيص و توزيع منابع حاصل از مازاد درآمد تكليفي در چارچوب مصوبات كميته تخصيص اقدام نمايد.
تبصره سي و پنجم (35):
در اجراي بند 8 ماده 40 برنامه پنج ساله سوم توسعه شهر تهران و اجرايي نمودن سند توسعه محلات شهر تهران؛ شهرداري تهران مكلف است:
1. از محل اعتبارات توسعه محلات «رديفهاي اعتباري 11800، 22300، 22400، 31600، 40700، 51100 نسبت به پيشبيني و برنامهريزي اجراي پروژههاي كوچك مقياس محلي بر اساس سند توسعه محله و نيازهاي اهالي محله با استفاده از نظرات و مشاركت شوراياري محله اقدام نمايد.
2. حداكثر تا پايان خردادماه فهرست پروژههاي اجرايي هر محله را با اخذ نظر مشورتي شوراياري محله تعيين و فهرست مذكور را به همراه رونوشت صورتجلسات متضمن نظر شوراياري به شوراي اسلامي شهر تهران ارائه نمايد.
3. اطلاعات پروژههاي محله را با استفاده از ظرفيتهاي اطلاعرساني موجود به اطلاع شهروندان و ساكنان محله برساند.
تبصره سي و ششم (36):
شهرداري تهران موظف است در سال 1399 نسبت به بروزرساني و آزادسازي بهاي مالالاجاره كيوسكها و غرفههاي سطح شهر را حداقل به ميزان 30 درصد اجرايي نمايد.
تبصره سي و هفتم (37):
تمامي واحدهاي اجرايي شهرداري تهران از جمله معاونتها، مناطق، سازمانها، شركتها و موسسات مربوطه كه از بودجهي حوزهي مأموريتي فرهنگي و اجتماعي در سال 1399 سهم ميبرند مكلفاند نسبت به ارائه برنامههاي متناظر با هر يك از رديفهاي اعتباري خود در بودجه مصوب را مطابق با الگوي كميسيون فرهنگي و اجتماعي حداكثر تا پايان ارديبهشت ماه سال 1399 با هماهنگي كميسيون فرهنگي و اجتماعي اقدام نمايند.
تبصره سي و هشتم (38):
به منظور استفاده بهينه از ظرفيتهاي موجود براي كسب درآمد از محل تبليغات دروني به شركت بهرهبرداري مترو، شركت واحد اتوبوسراني، سازمان تاكسيراني، اماكن فرهنگي، ورزشي و پاركها با رعايت مقررات و ضوابط اجرايي تبليغات محيطي كه توسط شهرداري تهران و ديگر مراجع قانوني تعيين ميگردد، اجازه داده ميشود نسبت به شناسائي و انتخاب مجري تبليغات يكپارچه براي انجام تبليغات (صرفاً در محيط داخلي مجموعهها مشتمل بر فضاهاي ذكر شده در اين تبصره و نه تبليغات محيطي) شامل:
الف) مترو:
1. فضاي داخلي ايستگاههاي مترو (ديوارها، تابلو غرفهها، صوتي يا تصويري)
2. واگنها (بدنه، كتيبه، تابلو، دستگيره، صوتي يا تصويري، سمپلينگ)
ب) اتوبوس:
1. ايستگاههاي اتوبوس (ديوارهها، تابلوها، صوتي يا تصويري)
2. اتوبوسها (بدنه خارجي (به نحوي كه ديد مسافر به خارج گرفته نشود) و داخل (كتيبه، تابلو، دستگيره، صوتي يا تصويري، سمپلينگ)
پ) تاكسي:
1. ايستگاههاي تاكسي (ديوارهها، تابلوها، سمپلينگ)
2. تاكسيها، بدنه خارجي (به نحوي كه ديد مسافر به خارج گرفته نشود)
ت) اماكن فرهنگي، ورزشي و پاركها:
1. فضاي داخلي (جدارهها، تبليغات دور زمين، تابلوها، سمپلينگ)
اقدام و درآمد حاصل از بندهاي «الف»، «ب» و «پ» را صرف نوسازي اتوبوس و واگنها و خريد اتوبوس و واگن جديد و درآمد حاصل از بند «ت» را صرف بازسازي، نوسازي و تجهيز مراكز فرهنگي، هنري، ورزشي و توسعه پاركها نمايند.
تبصره سي و نهم (39):
شهرداري تهران موظف است در راستاي اجراي تبصره 9 ماده 98
قانون ماليات بر ارزش افزوده، درآمد حاصل از محل عوارض آلايندگي واحدهاي توليدي آلاينده در داخل حريم شهر تهران را كه به حساب خزانه واريز ميگردد صددرصد تخصيص يافته قلمداد نموده و طي موافقتنامهاي به حوزه معاونت خدمات شهري اختصاص تا صرف بهبود كيفيت محيط زيست شهر تهران گردد.
تبصره چهلم (40)-جوابيه 1398/12/25-:
شهردار تهران مكلف است بر اساس ترتيبات مقرر در مواد دوم (۲) الي نهم (۹)
قانون نوسازي و عمران شهري نسبت به مميزي املاك و اراضي شهر تهران مبادرت و گزارش عملكرد اجراي آثار درآمدي آن را هر سه ماه يكبار به شوراي اسلامي شهر تهران ارائه نمايد.

1. در راستاي اجراي
قانون نوسازي و عمران شهري، نسبت به ارسال لايحه مميزي املاك و ساختمانها در محدوده شهر با استفاده از مكانيزمهاي جديد، مشاركت ذينفعان، ظرفيتهاي سختافزاري و نرمافزاري موجود، پتانسيلهاي كاركنان و غيره، حداكثر ظرف مدت 3 ماه اقدام نمايد.

2. نسبت به ايجاد سامانه و ثبت صورتهاي مالي اراضي سهم شهرداري بابت ورود به محدوده شهر، حداكثر ظرف مدت 3 ماه از تاريخ ابلاغ قانوني اين مصوبه اقدام و گزارش آن را هر شش ماه يكبار به شوراي اسلامي شهر تهران ارائه نمايد.
تبصره چهل و يكم (41):
شهرداري تهران مكلف است نسبت به اجراي پيادهراه هوايي موسوم به «مسير طبيعت» از محدوده اراضي عباسآباد تا محور رسالت و امتداد آن تا مجموعه برج ميلاد و بوستان پرديسان از محل مشاركت و سرمايهگذاري بخش خصوصي در سال 1399 اقدام نمايد.
تبصره چهل و دوم (42):
شهرداري تهران مكلف است؛
1. آييننامهها، دستورالعملها و شيوهنامههاي اجرايي مورد نياز تبصرههاي بودجه را حداكثر ظرف مدت سه ماه تهيه و براي تصويب به شوراي اسلامي شهر تهران ارائه نمايد. شيوهنامههاي اجرايي ميبايد مبتني بر استانداردهاي مربوطه باشد به گونهاي كه پايش و نظارت بر عملكرد تبصرهها و رديفهاي بودجه، ذيل حسابهاي كل، معين و تفصيلي امكانپذير باشد.
2. نسبت به راهاندازي سامانه جامع و يكپارچه مديريت مالي از طريق برقراري اتصال ميان كليه سامانههاي حوزه بودجه و مالي شهرداري تهران حداكثر تا پايان تيرماه سال 1399 اقدام نمايد به گونهاي كه مجموعه فرآيندهاي بودجهريزي، اجرا و حسابرسي مالي شهرداري و واحدهاي تابعه آن (سازمانها، شركتها و مناطق) در يك نظام اطلاعاتي جامع و يكپارچه پيادهسازي شود. به منظور نظارت دقيق بر وضعيت مالي شهرداري دسترسي به اين سامانه بايد در بالاترين سطح گزارشگيري، در اختيار اعضاي شوراي اسلامي شهر تهران قرار گيرد.
3. تا پايان تيرماه سال 1399 نسبت به راهاندازي سامانه الكترونيكي گزارش عملكرد احكام بودجه اقدام و عملكرد تبصرهها و جداول را از حيث منابع، مصارف و تأثيرات عملكردي آن همراه با مصوبات كميته تخصيص و ساير مستندات مربوط را در ارتباط با سامانههاي ديگر در چارچوب اين سامانه در دسترس شهروندان قرار داده و نسبت به بروزرساني آن در بازه زماني هر 15 روز يكبار اقدام نمايد؛ دسترسي به اطلاعات تفصيلي سامانه مذكور بايد در اختيار اعضاء، كميسيونها و كميتههاي تخصصي شوراي اسلامي شهر تهران قرار گيرد.
4. گزارش جامع عملكرد تبصرههاي اين مصوبه را همراه با مستندات عملكردي و در چارچوب گزارشگري اعلام شده توسط كميسيون برنامه و بودجه، هر شش ماه يكبار به شوراي اسلامي شهر تهران ارائه نمايد.
پيوستهاي تبصره بيست و چهارم (24) مصوبه بودجه سال 1399 شهرداري تهران و سازمانها و شركتهاي تابعه
پيوست يكم (۱):
تعيين اجاره بهاء كيوسكهاي عرضه كل و مطبوعات در سطح شهر تهران
رديف | نوع خدمات | بهاي خدمات |
1 | اجاره بهاي كيوسكهاي عرضه گل و مطبوعات در سطح شهر تهران | مطابق پيوست يكم (1) |
2 | نرخ بهاي خدمات فعاليت مشاغل سيار و بي كانون | مطابق پيوست دوم (2) |
3 | بهاي خدمات بازديد از باغ پرندگان | مطابق پيوست سوم (3) |
4 | بهاي خدمات و چگونگي اعمال نظارت بر جمع آوري و دفع پسماندهاي ويژه پزشكي، صنعتي و كشاورزي | مطابق پيوست چهارم (4) |
5 | بهاي خدمات مديريت پسماندهاي ساختماني و عمراني | مطابق پيوست پنجم (5) |
6 | بهاي خدمات مديريت پسماند عادي | مطابق پيوست ششم (6) |
7 | بهاي خدمات ساماندهي ايمني و نگهداري مواد شيميايي | مطابق پيوست هفتم (7) |
8 | حق بهره برداري از غرف به تفكيك نوع كاربري در بازارهاي ميادين ميوه و تره بار فرآورده هاي كشاورزي | مطابق پيوست هشتم (8) |
9 | بهاي خدمات قابل عرضه در سازمان بهشت زهرا (س) | مطابق پيوست نهم (9) |
10 | بهاي خدمات استفاده از زيرساخت شهري جهت شركت هاي ارائه دهنده خدمات هوشمند جا به جايي مسافر | مطابق پيوست دهم (10) |
11 | نرخ بليت و كرايه وسايل حمل و نقل عمومي شهر تهران در سال 1399 | مطابق پيوست يازدهم (11) |
12 | بهاي خدمات بازديد از برج ميلاد تهران | مطابق پيوست دوازدهم (12) |
نظر به فعاليت تعدادي كيوسك عرضه گل و مطبوعات در سطح مناطق ۲۲ گانه شهر تهران و با امعان نظر به قانون مستثني شدن شهرداري تهران در مورد واگذاري قسمتي از پاركها، ميادين و اموال عمومي اعم از عرصه و اعيان از شمول
قانون مالك و مستاجر مصوب سال ۱۳۵۹ و با توجه به مفاد بند (۲۶) ماده (۸۰)
قانون تشكيلات، وظايف و اختيارات شوراهاي اسلامي كشور و انتخاب شهرداران مصوب ۱۳۷۵ با اصلاحات بعدي آن، به منظور ايجاد شفافيت لازم و انضباط مالي و حفظ حقوق شهرداري؛ شهرداري تهران (شركت ساماندهي صنايع و مشاغل شهر)، ملزم است از ابتداي سال ۱۳۹۶ تمديد قراردادها، اجور كيوسكهاي مجاز عرضه گل و مطبوعات مستقر در سطح مناطق ۲۲گانه را بدون امكان افزايش تعداد و توسعه كيوسكها به شرح ذيل دريافت نمايد:
نوع كيوسك | تعداد كيوسك هاي عرضه كل بر اساس درجه بندي |
منطقه | درجه 1 | درجه 2 | درجه 3 | جمع |
1 | 21 | 5 | 0 | 26 |
2 | 11 | 3 | 0 | 14 |
3 | 10 | 5 | 3 | 18 |
4 | 9 | 3 | 0 | 12 |
5 | 3 | 4 | 0 | 7 |
6 | 19 | 14 | 6 | 39 |
7 | 3 | 4 | 1 | 8 |
8 | 2 | 2 | 0 | 4 |
9 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 | 3 | 1 | 0 | 4 |
11 | 5 | 1 | 0 | 6 |
12 | 3 | 4 | 2 | 9 |
13 | 1 | 1 | 1 | 3 |
14 | 1 | 0 | 0 | 1 |
15 | 0 | 1 | 0 | 1 |
16 | 1 | 3 | 0 | 4 |
17 | 0 | 0 | 0 | 0 |
18 | 0 | 0 | 0 | 0 |
19 | 0 | 0 | 0 | 0 |
20 | 0 | 2 | 0 | 2 |
21 | 0 | 0 | 0 | 0 |
22 | 0 | 0 | 0 | 0 |
جمع كل | 92 | 53 | 13 | 158 |
تعداد كيوسك هاي مطبوعات بر اساس درجه بندي | نوع كيوسك |
جمع | درجه 3 | درجه 2 | درجه 1 | منطقه |
60 | 3 | 6 | 51 | 1 |
64 | 19 | 21 | 24 | 2 |
57 | 1 | 21 | 35 | 3 |
62 | 25 | 30 | 7 | 4 |
49 | 9 | 25 | 15 | 5 |
124 | 15 | 74 | 35 | 6 |
71 | 20 | 37 | 14 | 7 |
40 | 17 | 20 | 3 | 8 |
17 | 9 | 7 | 1 | 9 |
52 | 35 | 16 | 1 | 10 |
70 | 33 | 30 | 7 | 11 |
139 | 39 | 86 | 14 | 12 |
32 | 16 | 15 | 1 | 13 |
25 | 15 | 10 | 0 | 14 |
38 | 20 | 17 | 1 | 15 |
28 | 19 | 6 | 3 | 16 |
7 | 6 | 1 | 0 | 17 |
11 | 8 | 3 | 0 | 18 |
20 | 8 | 11 | 1 | 19 |
40 | 12 | 20 | 8 | 20 |
8 | 7 | 1 | 0 | 21 |
21 | 6 | 11 | 4 | 22 |
1035 | 342 | 468 | 225 | جمع كل |
ميزان اجاره بها ماهانه (ريال) | نوع كيوسك |
درجه يك | درجه دو | درجه سه | مطبوعات عرضه كل |
12/000/0000 | 8/000/000 | 4/000/000 |
تبصره يكم (۱) - شهرداري تهران مكلف است ظرف مدت ۶ ماه از تاريخ ابلاغ اين مصوبه نسبت به شناسايي كيوسكها، كانكسها و جايگاههاي عرضه فاقد مجوز مستقر در سطح شهر تهران، معابر، فضاهاي عمومي و متعلق به شهرداري تهران (با هرنوع فعاليت و كاربري) اقدام و پيگيري حقوقي لازم جهت جمع آوري بعمل آيد.
تبصره دوم (۲) - شهرداري تهران مكلف است براي تعيين اجاره بهاي كيوسكهاي عرضه گل و مطبوعات در سالهاي بعد افزايش آن را در قالب لايحه به شوراي اسلامي شهر تهران ارائه نمايد و تا زمان ارائه لايحه در سنوات آتي حداكثر ۲۵٪ افزايش تعرفه تا تصويب لايحه ملاك عمل خواهد بود.
پيوست دوم (۲): تعيين نرخ بهاي خدمات فعاليت مشاغل سيار و بيكانون
در راستاي اجراي ماده ۴ مصوبه "ساماندهي مشاغل سيار و بي كانون" ابلاغي به شماره
160/2541/34912 مورخ 98/11/28 نرخ بهاي خدمات در سال ۱۳۶۹، با تاكيد بر پيشبيني تمهيدات لازم در خصوص عدم تعلق حقوق كسب و پيشه به بهره برداران، به شرح ذيل تعيين ميگردد:
۱- نرخ پايه اجاره هر متر مربع فضاي اختصاصي به بهرهبرداران در سال ۱۳۹۹ شامل استقرار كالا و محصولات توليدي و خودرو (مرتبط به مشاغل سيار موتوري) با حرايم آن پس از تاييد كميته اجرايي ساماندهي مشاغل سيار و بي كانون بين 50/000 ريال الي 70/000 ريال (قيمت پايه) بطور روزانه (با رعايت ساعات فعاليت مجاز اعلامي)، تعيين ميگردد.
۲- نرخ ثابت هر متر مربع فضاي اختصاصي به بهرهبرداران اعم از سيار و سيار موتوري هر ساله پس از ارائه لايحه توسط شهرداري تهران و تصويب شوراي اسلامي شهر تهران تعيين و ابلاغ ميگردد.
تبصره يكم (1):
شركت ساماندهي صنايع و مشاغل شهر به عنوان متولي و دستگاه نظارت عاليه اجراي مصوبه مشاغل سيار و بي كانون تعيين مي گردد.
تبصره دوم (2):
شهرداري تهران ميبايستي در صدور مجوز فعاليتهاي موقت مشاغل سيار و بيكانون، تمهيدات حقوقي لازم را تنظيم قراردادهاي فعاليتهاي موصوف پيشبيني نموده تا هيچگونه حقوق كسب و پيشه براي متقاضيان و بهره برداران ايجاد نمايد و هر گونه واگذاري و اجازه فعاليت براي مشاغل از طريق مناطق شهرداري مذكور، بدون رعايت مفاد اين مصوبه و آئين نامه اجرايي آن، صدور مجوز ممنوع ميباشد.
پيوست سوم(۳): تعيين بهاي خدمات بازديد از باغ پرندگان
به استناد بند (۲۶) ماده (۸۰)
قانون تشكيلات، وظايف و انتخابات شوراهاي اسلامي كشور و انتخابات(**) شهرداران مصوب ۱۳۷۵ و اصلاحات بعدي آن و با توجه به رشد عمومي قيمتها و هزينههاي مرتبط با نگهداشت مجموعه باغ پرندگان از تاريخ ابلاغ اين مصوبه شهرداري تهران موظف است نرخ بهاي خدمات بازديد از باغ پرندگان را مطابق جدول بند يك ذيل ماده واحده مصوبه اصلاحيه تعيين بهاي خدمات بازديد از باغ پرندگان ابلاغي به شماره
160/2498/24989 مورخ 1397/08/29 و موضوع رديف پنجم جدول شماره (۳) تبصره (۲۹) مصوبه بودجه سال ۱۳۹۸ به شرح زير اعمال نمايد.
بهاي وروديه | مبلغ به ريال |
بهاي وروديه فاز يك مجموعه | 100.000 |
بهاي وروديه به فاز دو مجموعه | 180.000 |
تبصره: نظر به اينكه شهرداري تهران بهرهبرداري مجموعه فوق را برون سپاري نموده و از طريق پيمانكار با اجاره مقطوع و ثابت ماهانه واگذار نموده است، از اين رو از مجموع مبالغ دريافتي از بازديدكنندگان، معادل ۱۲ درصد به حساب شهرداري تهران واريز گردد.
پيوست چهارم(۴): تعيين بهاي خدمات و چگونگي اعمال نظارت بر جمع آوري و دفع پسماندهاي ويژه پزشكي، صنعتي و كشاورزي
نظر به اهميت موضوع حفظ و ارتقاء بهداشت و سلامت عمومي آحاد مردم در قوانين و مقررات موضوعه كشور بويژه الزامات
قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران و در راستاي اجراي قوانين، ضوابط و مقررات مديريت پسماند و به منظور جبران هزينه هاي ناشي از كاربست و توسعه استانداردها و روزآمدي امكانات فني جمع آوري، حمل و دفع پسماندهاي ويژه پزشكي، صنعتي و كشاورزي در شهر تهران، ماده دوم (۲) مصوبه تعيين بهاي خدمات و چگونگي اعمال نظارت بر جمع آوري و دفع پسماندهاي ويژه پزشكي، صنعتي و كشاورزي در شهر تهران ابلاغي به شماره
160/1003/18237مورخ 86/10/30 با اصلاحات و الحاقات بعدي به شرح زير اصلاح ميگردد:
ماده دوم (اصلاحي):
به منظور رعايت و توسعه استانداردهاي زيست محيطي و همكاري با مراكز درماني، بهداشتي و بيمارستاني، شهرداري تهران (سازمان مديريت پسماند) مجاز ميباشد در صورت تمايل واحدهاي توليد كننده، پسماندهاي ويژه (پزشكي، صنعتي و كشاورزي با رعايت قوانين و مقررات موضوعه با لحاظ اين كه بيخطر سازي، جمع آوري و حمل اينگونه پسماندها قانونا بر عهده شهرداري تهران نميباشد و صرفا به صورت موقت جهت حفظ بهداشت عمومي محيط زيست، فضاها و معابر عمومي انجام ميشود، پسماندهاي توليدي موصوف را توسط پيمانكاران واجد شرايط (تحت نظارت سازمان مديريت پسماند) جمع آوري و حمل نمايد. جمع آوري و حمل پسماندهاي مزبور ميبايست به صورت بستهبندي و با رعايت كامل استانداردها و شرايط بهداشتي و مطابق دستورالعملهاي ابلاغي انجام شود و به منظور جبران هزينههاي مترتبه (هزينههاي اجباري به شهرداري) بهاء خدمات آن براي سال ۹9 به شرح زير دريافت ميگردد:
1- هزينه جمع آوري و حمل پسماندهاي پزشكي به روش مكانيزه به ازاي هر كيلو گرم مبلغ هفت هزار (۷۰۰۰) ريال
٢- هزينه جمع آوري و حمل پسماندهاي پزشكي بيخطر شده (مورد تأييد اداره كل محيط زيست استان تهران به ازاي هر كيلو گرم مبلغ چهار هزار (۴۰۰۰) ريال
٣- هزينه جمع آوري و حمل پسماندهاي صنعتي و كشاورزي مبلغ دو هزار و پانصد (۲۵۰۰) ريال به ازاي هر كيلو گرم
۴- بابت دفن بهداشتي پسماندهاي پزشكي و ويژه در سلول دفن بهداشتي كه ميبايست مطابق دستورالعملهاي مربوط انجام پذيرد، علاوه بر مبالغ مندرج در بندهاي (۱ الي ۳)، مبلغ هفت هزار (۷۰۰۰) ريال به ازاي هر كيلو گرم دفن بهداشتي پسماندهاي مذكور محاسبه و دريافت شود.
۵- پس از استقرار سيستم زباله سوز مركزي توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي، بخش خصوصي واجد شرايط با شهرداري تهران، هزينه امحاء پسماندهاي ويژه با استفاده از روش زباله سوز، مبلغ بيست و پنج هزار (۲۵۰۰۰) ريال به ازاي هر كيلو گرم تعيين ميگردد. اين مبلغ علاوه بر مبالغ مندرج در رديف هاي 1 الي 3 محاسبه و دريافت ميشود.
۶- هزينه جمع آوري و حمل پسماندهاي پزشكي به روش مخزن متحرك در صورت استقرار سيستم حمل، به ازاي هر كيلو گرم بيست و دو هزار (۲۲۰۰۰) ريال
تبصره:
آبونمان ماهيانه براي كليه مراكز پزشكي، بهداشتي و درماني واقع در شهر تهران مبلغ يك ميليون و سيصد هزار ريال (1.300.000) به عنوان هزينه ثابت خدمات مديريت پسماندهاي پزشكي دريافت گردد.
پيوست پنجم (۵): بهاي خدمات مديريت پسماندهاي ساختماني و عمراني
در اجراي بند ۱۶ ماده ۸۰
قانون تشكيلات، وظايف و انتخابات شوراهاي اسلامي كشور و انتخاب شهرداران مصوب 1375/03/01 و اصلاحات بعدي آن و به استناد ماده هشتم (۸)
قانون مديريت پسماند مصوب 1383/02/20 مجلس شوراي اسلامي، رقم ريالي مورد عمل در مصوبه "اصلاحيه چگونگي محاسبه و دريافت بهاي خدمات مديريت پسماندهاي ساختماني و عمراني" - ابلاغي به شماره
160/2456/10005 به تاريخ 1397/04/13 از تاريخ لازم الاجرا شدن اين مصوبه هزينه مديريت پسماندهاي ساختماني و عمراني را از توليد كنندگان اين نوع پسماند به هنگام صدور پروانه ساختماني و يا مجوز فعاليت عمراني از قرار مبلغ بيست هزار (۲۰٫۰۰۰) ريال به عنوان قيمت پايه سال ۱۳۹۶ بابت هزينه هاي نظارت بر جمع آوري، حمل و اقدام به پردازش و دفع) هر متر مكعب پسماند ساختماني و عمراني محاسبه و وصول نمايد.
تبصره:
ساير مفاد مصوبه
160/1999/30129 به تاريخ 93/11/05 به قوت خود باقي ميباشد.
پيوست ششم (۶): بهاي خدمات مديريت پسماند عادي
به استناد بند (۲۶) ماده (۸۰)
قانون تشكيلات، وظايف و اختيارات شوراهاي اسلامي كشور و انتخاب شهرداران (***) مصوب 1375/03/01 با اصلاحات بعدي آن و با عنايت به ماده (۸)
قانون مديريت پسماندها مصوب 1383/02/20 و آييننامه اجرايي قانون مذكور مصوب 1384/05/05 هيات وزيران به شهرداري تهران اجازه داده ميشود مقادير ct و cd موثر در نحوه محاسبه بهاي ساليانه خدمات مديريت پسماند عادي براي هر يك كيلوگرم پسماند در شهر تهران (c)، موضوع ماده واحده مصوبه چگونگي محاسبه و اخذ بهاي خدمات مديريت پسماند ابلاغي به شماره
160/2523/33022 مورخ 1397/10/11و اصلاحيه هاي بعدي آن را در سال ۱۳۹۹ بشرح زير جايگزين مقادير قبلي نموده و بهاي آن محاسبه و از توليد كنندگان پسماند دريافت نمايد. هزينه جمع آوري و حمل يك كيلوگرم پسماند عادي در شهر تهران ريال ۱۳۰۰=ct
هزينه دفع يك كيلوگرم پسماند عادي در شهر تهران ريال ۷۰۰=cd
تبصره: ساير مفاد و تبصره هاي مصوبه شماره
160/1260/3187 مورخ 1388/03/12و اصلاحات بعدي آن به قوت خود باقي است.
پيوست هفتم (۷): تعيين بهاي خدمات ساماندهي ايمني و نگهداري مواد شيميايي
در اجراي تبصره (۳) مصوبه تعيين بهاي خدمات ساماندهي ايمني و نگهداري مواد شيميايي خطرناك ابلاغي به شماره
160/783/17176 مورخ 1385/08/16 و با توجه به عدم تغيير تعرفه مذكور طي سنوات گذشته، تعرفه بهاي خدمات كارشناسي و تاييد صلاحيت نگهداري مواد شيميايي خطرناك به شرح زير تعيين ميگردد.
الف- خرده فروشي، ساليانه مبلغ دوازده ميليون ( 12/000/000)ريال
ب- عمده فروشي، ساليانه مبلغ بيست و چهار ميليون ( 24/000/000) ريال
ج- انبار، ساليانه مبلغ يكصد ميليون ( 100/000/000) ريال
د- توليد كننده ها، ساليانه مبلغ صد و بيست ميليون ( 120/000/000) ريال
تبصره: ساير مفاد مصوبه
160/783/17176 مورخ 1385/08/16 به قوت خود باقي است.
پيوست هشتم (۸): تعيين حق بهره برداري غرف به تفكيك نوع كاربري در بازارهاي ميادين ميوه و تره بار و فرآوردههاي كشاورزي
با استناد به ماده سوم (۳) «آيين نامه اجرايي
قانون اصلاح ماده واحده قانون نحوه واگذاري اماكن و ميادين و غرف»،تصويبي به تاريخ 1358/10/05 شوراي انقلاب مصوب 1374/11/01 هيئت وزيران و در اجراي بند چهارم (۴) بخش «ز» ذيل ماده واحده مصوبه تعيين حق بهره برداري غرف به تفكيك نوع كاربري در بازارهاي ميادين ميوه و تره بار و فرآورده هاي كشاورزي شهرداري تهران ابلاغي به شماره
160/1518/16058 - 89/11/16 به سازمان مديريت ميادين ميوه و تره بار شهرداري تهران اجازه داده ميشود تا جهت تعيين قيمتهاي پايه مزايده از ابتداي سال ۱۳۹9 قيمتهاي پايه مزايده در كاربريهاي كليه ميادين و بازارهاي تابعه خود را بر اساس ۵۰ ٪ قيمت مبالغ حق بهره برداري برندگان مزايده/فراخوان كه يك دوره كامل فعاليت نموده اند، لحاظ و اعمال نمايد.
تبصره يكم (۱):
براي آن دسته از اماكني كه در دوره قبل فاقد برنده بوده و يا اينكه بهره بردار برنده آن يك دوره كامل فعاليت نموده، ملاك عمل جهت تعيين حق بهره برداري پايه ۵۰ ٪ مبالغ حق بهره برداري برندگان مزايده/ فراخوان آن محل در دوره ماقبل ميباشد.
تبصره دوم (۲):
در راستاي اجراي رديف ۶ بند "ز" ذيل ماده واحده مصوبه 160/1518/6058 - 89/11/16 در خصوص واگذاري حق بهره برداري موقت غرف به ايثارگران با معرفي واجدين شرايط از طريق اداره كل ايثارگران، ميبايست از طريق برگزاري مزايده بين آنها با رعايت مفاد اين مصوبه اصلاحي اقدام گردد.
تبصره سوم (3):
در اجراي تبصره پنجم (۵) مصوبه تعيين حق بهره برداري غرف به تفكيك نوع كاربري در بازارهاي ميادين ميوه و تره بار و فرآوردههاي كشاورزي شهرداري تهران ابلاغي به شماره
160/2533/34147 مورخ 1397/11/21 شهرداري تهران ليست بازارهاي كم برخوردار به شرح جدول ذيل بروز رساني گرديد و با حق بهره برداري ماهيانه تعيين شده به تفكيك اماكن هر كاربري براي بازارهاي مذكور اقدام نمايد.ليست پيشنهادي بازارهاي كمبرخوردار در سال 1399
رديف | نام بازار | نام ميدان |
1 | حكيميه 2 | آزادگان |
2 | شهداي محله جي | آزادي |
3 | فتح/ محله اي | آزادي |
4 | چناران/محله اي | آزادي |
5 | اتابك/محله اي | بعثت |
6 | كوثر/ محله اي | بعثت |
7 | شهداي والفجر | بعثت |
8 | مبعث | بعثت |
9 | طراوت/ محله اي | بعثت |
10 | محله طيب | بعثت |
11 | سروستان/ محله اي | بعثت |
12 | بسيج | بعثت |
13 | ياخچي آّباد / محله اي | بهمن |
14 | پونه | بهمن |
15 | شهيد كاظمي/ محله اي | بهمن |
16 | ميثاق | بهمن |
17 | شريعتي/ محله اي | بهمن |
18 | باغ آذري/ محله اي | بهمن |
19 | دولت آباد | بروجردي |
20 | اركيده/ محله اي | بروجردي |
21 | صفائيه | بروجردي |
22 | شهيد منصوري/ محله اي | بروجردي |
23 | ملك آباد/ محله اي | بروجردي |
24 | جوانمرد قصاب/ محله اي | بروجردي |
25 | شهيد بروجردي | بروجردي |
26 | قيامدشت | بروجردي |
27 | مشيريه | بروجردي |
28 | دهقان/ محله اي | پيروزي |
29 | شهرك دانش/ محله اي | تهرانسر |
30 | بيست و دو بهمن/ محله اي | تهرانسر |
31 | شهرك غزالي/ محله اي | تهرانسر |
32 | يادگار امام | دريا |
33 | دانشگاه شريف | درياچه |
34 | شهداي آتش نشان | درياچه |
35 | فرهنگ/ محله اي | درياچه |
36 | شهداي كن | شهران |
37 | لرستان | شكوفه |
38 | تختي/ محله اي | غيبي |
39 | عباس آباد/ محله اي | غيبي |
40 | ديلمان/ محله اي | غيبي |
41 | مشكات/ محله اي | غيبي |
42 | بهشتي | غيبي |
43 | كريمي شيرازي | غيبي |
44 | شهيد نبي پور | غيبي |
45 | سيزده آبان | غيبي |
46 | شهر ري/ محله اي | غيبي |
47 | سليماني | كارون |
48 | گلبرگ | كرمان |
49 | توليد دارو/ محله اي | معلم |
50 | غدير | معلم |
51 | گلسار | معلم |
52 | شهيد رجايي | معلم |
53 | فدك | معلم |
54 | نوروز آباد/ محله اي | معلم |
55 | فردوس 2 | معلم |
56 | مفتح/ محله اي | معلم |
57 | خليج فارس | معلم |
58 | شقايق/ محله اي | معلم |
59 | شهرك وليعصر | نواب |
60 | بلورسازي/ محله اي | نواب |
61 | محمديه/ محله اي | نواب |
62 | هرندي/ محله اي | نواب |
63 | عباسي/ محله اي | نواب |
64 | اوشان/ محله اي | هروي |
تبصره چهارم (4):
ساير مفاد مصوبات شماره
160/663/15230 - 84/9/5 -و شماره
160/1518/16058 - 89/11/16- و اصلاحات بعدي آن در مواردي كه مغاير با مصوبه اصلي نباشد كماكان به قوت خود باقي و لازم الاجرا ميباشد.
پيوست نهم (۹): تعيين بهاي خدمات قابل عرضه در سازمان بهشت زهرا(س)
با توجه به ضرورت تامين هزينههاي جاري و نگهداري سازمان بهشت زهرا(س) و بمنظور ارائه خدمات مطلوب توسط اين سازمان و لزوم اصلاح بهاي خدمات قابل عرضه در اين خصوص و در اجراي بند (م) "مصوبه اصلاحيه تعيين بهاي خدمات قابل عرضه در سازمان بهشت زهرا(س) " ابلاغي به شماره
160/2045/3857 مورخ 1394/02/21 و مصوبه "اصلاح مفادي از اصلاحيه مصوبه تعيين بهاي خدمات قابل عرضه در سازمان بهشت زهرا(س)" ابلاغي به شماره
160/2262/30095 مورخ 95/11/19 و اصلاحات و الحاقات بعدي آن و مصوبه "اصلاحيه مصوبه تعيين بهاي خدمات قابل عرضه در سازمان بهشت زهرا(س)" ابلاغي به شماره
160/2461/11109 مورخ 97/4/25 بهشرح ذيل اصلاح ميگردد:
1)مبالغ مصرح در بندهاي الف، ب، ج، ه در مصوبه "اصلاحيه مصوبه تعيين بهاي خدمات قابل عرضه در سازمان بهشت زهرا(س) " ابلاغي به شماره
160/2461/11109 مورخ 97/4/25 با لحاظ ضريب 1/25 محاسبه ميشود.
تبصره:
با توجه به تقاضا و مراجعات مكرر وابستگان متوفيان بي بضاعت، بي سرپرست و ساير نيازمندان و ضرورت دفن به موقع اموات آنان سازمان بهشت زهرا مجاز است در اين خصوص نيز براساس ماده ۱ مصوبه ابلاغي به شماره
160/2464/12192 مورخ 1397/5/3 اقدام نمايد.
۲) مفاد بند (ي) از تبصره پنجم ماده واحده مصوبه ابلاغي به شماره
160/1765/8659 مورخ 29/4/92 واصلاحات بعدي آن نسبت به آن دسته از خريداران قانوني آرامگاههايي كه دفن در آن صورت گرفته ليكن تعدادي قبور خالي دارد در صورت تقاضاي خريدار قانوني جهت اقاله (پس دادن) قبور، تسري داشته و سازمان بهشت زهرا مجاز است براساس روش مندرج در بند (ي)، در اين خصوص نيز اقدام نمايد.
۳) با توجه به كمبود فضاي قابل دفن در آرامستان بهشت زهرا (س) و همچنين در خواستهاي مكرر شهروندان، سازمان بهشت زهرا (س) در جهت رفاه حال شهروندان و خانواده متالم و داغدار متوفيان كما فيالسابق در قطعات جديد و جاري طبقه زيرين قبور را رايگان براي دفن اموات مسلمين اختصاص داده و در صورت ابراز تمايل خانواده متوفي مجاز است نسبت به واگذاري طبقات بالايي قبوري كه در طبقه زيرين آن دفن رايگان صورت گرفته با اولويت دفن بستگان درجه يك و دو متوفي و در غير اينصورت به ساير شهروندان (با اخذ رضايت نامه از بستگان درجه يك متوفي) با تعرفه 20/000/000 ريال به ازاء هر طبقه اقدام نمايد.
۴) ساير مفاد مصوبات ابلاغي به شماره
160/2045/3857 مورخ 1394/02/21 و شماره
160/2262/30095 مورخ 95/11/19 و كليه اصلاحات و الحاقات بعدي آن و مصوبه" اصلاحيه مصوبه تعيين بهاي خدمات قابل عرضه در سازمان بهشت زهرا(س)" ابلاغي به شماره
160/2461/11109 مورخ 97/4/25، به قوت خود باقي است.
پيوست دهم (۱۰): تعيين بهاي خدمات استفاده از زيرساخت شهري جهت شركتهاي ارائه دهنده خدمات هوشمند جابجايي مسافر
در اجراي بند بيست و ششم (۲۶) ماده هشتادم (۸۰) «
قانون تشكيلات، وظايف و انتخابات شوراهاي اسلامي كشور و انتخاب شهرداران» مصوب ۱۳۷۵ با اصلاحات و الحاقات بعدي و نيز ماده سي و دوم (۳۲) «
قانون رسيدگي به تخلفات رانندگي» مصوب ۱۳۸۹ و ماده نهم (۹) «
قانون توسعه حمل و نقل عمومي و مديريت مصرف سوخت» مصوب ۱۳۸۶ و با عنايت به تبصره دوم (۲) ماده سوم (۳) «دستورالعمل نظارت بر چگونگي فعاليت ارائه دهندگان خدمات هوشمند مسافر مشمول نظام صنفي كشور» ابلاغي 1398/07/03 وزارت محترم كشور، به شهرداري تهران اجازه داده ميشود در چارچوب بند پنجم (۵) و تبصره ماده پنجم (۵) قرارداد پيوست دستورالعمل فوق الذكر، از شركتهاي مجاز ارائه دهنده خدمات هوشمند جابجايي مسافر (طرف قرارداد با شهرداري تهران) به ميزان يك و نيم درصد (1/5%) از كرايه دريافتي را به عنوان بهاي خدمات استفاده از زير ساخت شهري اخذ نمايد و در توسعه حمل و نقل عمومي هزينه شود.
تبصره يكم (1)
در صورت معافيت شركتهاي مورد نظر از پرداخت ماليات بر ارزش افزوده، به ميزان دو درصد (۲٪) از كرايه دريافتي به عنوان بهاي خدمات استفاده از زيرساخت شهري دريافت ميگردد.
تبصره دوم(2)
كليه در آمدهاي حاصل از اجراي اين مصوبه پس از وصول از طرف سازمان حمل و نقل و ترافيك به حساب خزانه شهرداري واريز و صد در صد (۱۰۰%) در آمد مذكور تحت عنوان «بهاي خدمات استفاده از زيرساخت شهري» به سازمان حمل و نقل و ترافيك تخصيص يافته و صرف هزينه توسعه حمل و نقل همگاني و رفع آلودگي هوا خواهد شد.
تبصره سوم(3)
شهرداري تهران مجاز است در چارچوب دستور العمل و قرارداد منعقده با شركتهاي فوق الذكر نسبت به اختصاص سهميه طرح ترافيك در چارچوب سقف كلي سهميهها با اعمال ضريب تعيين شده براي آژانسها و موسسات اتومبيل كرايه اقدام نمايد.
پيوست يازدهم (۱۱): تعيين نرخ بليت و كرايه وسايل حمل و نقل عمومي شهر تهران در سال ۱۳۹۹
در اجراي بند بيست و هفتم (۲۷) ماده هشتادم (۸۰) «
قانون تشكيلات، وظايف و انتخابات شوراهاي اسلامي كشور و انتخاب شهرداران» مصوب ۱۳۷۵ با اصلاحات و الحاقات بعدي و با عنايت به ماده نهم (۹) «
قانون توسعه حمل و نقل عمومي و مديريت مصرف سوخت» مصوب ۱۳۸۶ و با توجه به مفاد بند (الف) ماده واحده مصوبه الزام شهرداري تهران در سامان بخشيدن به ارائه لايحه عوارض و نرخ بهاي خدمات» مصوب ۱۳۹۷ با اصلاحات و الحاقات بعدي، به شهرداري تهران اجازه داده ميشود نسبت به اعمال نرخ بليت و كرايه وسايل حمل و نقل عمومي شهر تهران در سال ۱۳۹9 به شرح ذيل اقدام نمايد.
الف) نرخ بليت مترو
1) نرخ بليت متروي شهر تهران در سال ۱۳۹۹ به شرح جدول ذيل تعيين و به شهرداري تهران اجازه داده ميشود از ابتداي ارديبهشت ماه سال ۱۳۹9 نسبت به اعمال نرخهاي جديد و دريافت آنها به شرح ذيل اقدام نمايد.
رديف | نوع بليت | قيمت (ريال) |
1 | تك سفره داخل شهري 1 | 1500 ريال |
2 | تك سفره حومه به تهران 2 | 2.000ريا ل بيشتر از نرخ بليت تك سفره داخل شهري در سال 1399 |
3 | تك سفره هشتگرد 3 | 50.000 ريال |
4 | تك سفره فرودگاه امام خميني (ره) | همانند سال قبل بدون افزايش 90.000 ريال |
*توضيحات:
۱–۱. بليت تك سفره داخل شهري (qr): مخصوص استفاده در كليه خطوط متروي تهران (به جز ايستگاههاي هشتگرد، گلشهر، محمد شهر، كرج، اتمسفر و گرمدره در خط (۵) و فرودگاه امام خميني (ره) در خط (۱)) ميباشد. مسافران محترم با خريد اين نوع بليت ميتوانند بدون محدوديت مسافت طي شده در خطوط مختلف مترو مسافرت نمايند. اين بليت مخصوص استفاده در شبكه مترو است.
2 - 1. بليت تك سفره حومه به تهران (qr): مخصوص استفاده در ايستگاههاي گلشهر، محمدشهر، كرج، اتمسفر و گرمدره در خط (۵) ميباشد كه مسافران محترم با خريد اين نوع بليت ميتوانند بدون محدوديت مسافت طي شده از مبدأ ايستگاههاي ذكر شده در خطوط مختلف مترو استفاده نمايند. اين بليت مخصوص استفاده در شبكه مترو است.
3 - 1. بليت تك سفره هشتگرد(qr) : مخصوص استفاده مسافران محترم ايستگاه هشتگرد در خط (۵) مي باشد كه مسافران محترم با خريد اين نوع بليت مي توانند بدون محدوديت مسافت طي شده از مبدأ ايستگاه هشتگرد در خطوط مختلف مترو مسافرت نمايند. اين بليت مخصوص استفاده در شبكه مترو است.
4 - 1. بليت تك سفره فرودگاه امام خميني (ره) (qr) : مخصوص استفاده مسافران محترم ايستگاه فرودگاه امام خميني (ره) در خط (۱) ميباشد كه مسافران محترم با خريد اين نوع بليت مي توانند بدون محدوديت مسافت طي شده از مبدأ ايستگاه فرودگاه امام خميني (ره) در خطوط مختلف مترو مسافرت نمايند. اين بليت مخصوص استفاده در شبكه مترو است.
تبصره يكم (1):
به شهرداري تهران (شركت بهره برداري راه آهن شهري تهران و حومه) اجازه داده ميشود به منظور تشويق مسافران به استفاده از كارت بليتهاي مبلغ دار، متناسب با مسافت طي شده نسبت به اعمال تخفيف حداكثر تا پنجاه درصد (۵۰%) بهاي بليت تك سفره اقدام نموده و متناسب با افتتاح خطوط و ايستگاههاي تقاطعي جديد، نسبت به تعيين نواحي مختلف اقدام نمايد.
تبصره دوم(2):
در هنگام ثبت ورود توسط مسافران داراي كارت بليت مبلغ دار، كمترين بهاي كارت بليت مبلغ دار از اعتبار كارت ايشان كسر گرديده و در هنگام ثبت خروج و با توجه به مسافت طي شده مابه التفاوت مبلغ سفر از اعتبار كارت ايشان كسر شود. همچنين در صورتي كه دارندگان كارت بليت مبلغ دار در هنگام خروج، بليت خود را در دستگاه هاي كنترل قرار ندهند مي بايست مابه التفاوت بالاترين بهاي كارت بليت مبلغ دار، از اعتبار كارت ايشان كسر گردد.
۲) به شهرداري تهران (شركت بهره برداري راه آهن شهري تهران و حومه) اجازه داده ميشود صرفا در مناسبتهاي پيروزي انقلاب اسلامي ايران (۲۲ بهمن)، رحلت حضرت امام خميني (ره) (۱۴ خرداد)، عيد سعيد فطر، مراسم راهپيمايي روز جهاني قدس، روز اول مهر براي دانش آموزان و دانشجويان، مسير برگشت مراسم راهپيمايي جاماندگان اربعين حسيني در محدوده ي زماني انجام مراسم و در ايستگاه هاي مربوطه، مراسم شبهاي قدر ( از ساعت ۲۳ تا پايان مراسم جهت شركت كنندگان در مراسم) و مراسم غبارروبي مزار شهدا در پنجشنبه آخر سال (جهت شركت كنندگان در مراسم) نسبت به ارائه سرويس رايگان به شهروندان اقدام نمايد.
۳) شهرداري تهران (شركت بهره برداري راه آهن شهري تهران و حومه) مكلف است ارايه تخفيف به اقشار خاص را مطابق مصوبه «نظام يكپارچه بليت الكترونيك حمل و نقل عمومي شهر تهران» با آخرين اصلاحات و الحاقات مربوطه اعمال نمايد.
تبصره يكم (۱):
سقف ريالي استفاده ساليانه از تخفيف موضوع اين ماده مبلغ سه ميليون (3/000/000) ريال تعيين ميگردد.
تبصره دوم (2):
شهرداري تهران موظف است از طريق پيش بيني اعتبار لازم و در نظر گرفتن رديف اعتباري مشخص در مصوبه بودجه سالانه، ترتيبي اتخاذ نمايد كه كليه هزينههاي مترتب بر ارايه خدمات رايگان و تخفيف يافته به اقشار خاص، مطابق مصوبات شوراي اسلامي شهر تهران به «شركت بهره برداري راه آهن شهري تهران و حومه» پرداخت گردد.
تبصره سوم (3):
به شهرداري تهران (شركت بهره برداري راه آهن شهري تهران اجازه داده ميشود در صورت بروز شرايط اضطراري هوا و پس از اعلام مراجع ذيربط، خدمات مربوطه را در محدودهي زماني اعلام شده با تخفيف تا سقف پنجاه درصد (۵۰٪) به مسافران ارائه نمايد.
۴) اعتبار مفاد تبصرههاي مندرج در پيوست شماره شش (۶) «مصوبه بودجه سال ۱۳۹۸ شهرداري تهران و سازمانها و شركتهاي تابعه» كه در اين مصوبه به آنها تصريح نشده است، به قوت خود باقي است.
ب) نرخ كرايه خطوط اتوبوسراني و مينيبوسراني
۵) به شهرداري تهران (شركت واحد اتوبوسراني تهران و حومه) اجازه داده ميشود نسبت به افزايش بهاي نرخ كرايه خطوط اتوبوسراني و ميني بوسراني شهر تهران در سال ۱۳۹۹، به ميزان ۲۵ درصد افزايش نسبت به نرخهاي مصوب سال ۱۳۹۸ اقدام و از ابتداي ارديبهشت ماه سال ۱۳۹۶ نرخهاي جديد را اعمال نمايد.
تبصره يكم (۱):
به شهرداري تهران (شركت واحد اتوبوسراني تهران و حومه) اجازه داده ميشود در صورت راه اندازي زيرساخت پذيرش بليت تك سفره (qr) در ايستگاههاي خطوط اتوبوسراني تندرو، نسبت به صدور و فروش بليت تك سفره داخل شهري معادل نرخ بليت تك سفره داخل شهري مترو به منظور استفاده مشترك مسافران در كليه خطوط تندرو و مترو اقدام نمايد.
تبصره دوم (2):
اعتبار مفاد تبصرههاي مندرج در پيوست شماره پنج (۵) «مصوبه بودجه سال ۱۳۹۸ شهرداري تهران و سازمانها و شركتهاي تابعه» كه در اين مصوبه به آنها تصريح نشده است، به قوت خود باقي است.
ج) نرخ كرايه انواع تاكسي و سرويس مدارس شهر تهران و تعيين بهاي انواع خدمات تاكسيراني
۶) به شهرداري تهران (سازمان مديريت و نظارت بر تاكسيراني شهر تهران اجازه داده ميشود نسبت به افزايش نرخ كرايه انواع تاكسي در شهر تهران در سال ۱۳۹۹، تا سقف ۲۵ درصد افزايش نسبت به نرخهاي پايه مصوب سال ۹۸ اقدام نموده و نرخهاي جديد را بر اساس دستورالعمل سازمان مديريت و نظارت بر تاكسيراني شهر تهران به تاكسي داران ابلاغ و ضمن نصب برچسبهاي حاوي قيمتهاي مصوب در كليه خطوط و تاكسيها، بر حسن اجراي آن با جديت اعمال نظارت نمايد.
تبصره:
نرخ كرايه در نوبت شب از ساعت (۲۲) لغايت (۶) بامداد معادل بيست درصد (۲۰٪) به نرخهاي تعيين شده افزوده ميگردد.
۷) به شهرداري تهران (سازمان تاكسيراني اجازه داده ميشود با استفاده از سامانههاي هوشمند، نسبت به محاسبه نرخ كرايه بر اساس سرعت متوسط حمل ونقل در معابر، توسط سامانه هوشمند مركزي و اطلاع رساني و اتصال آن به كليه سامانههاي پرداخت الكترونيكي بر مبناي نرخ پايه فوق الذكر اقدام نمايد.
تبصره - شهرداري تهران (سازمان تاكسيراني) مجاز است پس از راه اندازي سامانه موضوع اين ماده، در ساعات اوج ترافيك، نسبت به افزايش نرخ كرايه انواع تاكسي حداكثر تا سقف بيست درصد (۲۰٪) اقدام نمايد.
۸) شهرداري تهران (سازمان تاكسيراني) مجاز است تا سقف هشتاد درصد (۸۰٪) به نرخ كرايه انواع تاكسيهاي ارائه دهنده خدمات ويژه افزوده و نسبت به اعلام آن به شركتهايي كه حسب تشخيص آن سازمان از تاكسيهاي ارائه دهنده خدمات ويژه برخوردارند، اقدام نمايد. تعيين نرخ در اين تاكسيها به وسيله تجهيزات محاسبه كرايه انجام و برچسب نرخ، مطابق با نوع خودرو براي اطلاع شهروندان در داخل تاكسي نصب ميگردد. سازمان تاكسيراني موظف است در خصوص محاسبه و دريافت كرايه تاكسي از مسافران در اين نوع تاكسيها نظارت كافي اعمال نمايد.
۹) به شهرداري تهران (سازمان تاكسيراني اجازه داده ميشود نسبت به افزايش نرخ پايه كرايه خدمات سرويس مدارس در سال تحصيلي ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به ميزان ۲۵ درصد افزايش نسبت به مصوب سال تحصيلي ۹۶-۹۸، بر اساس دستورالعمل كارگروه ماده هجدهم (۱۸) آئيننامه اجرائي حمل و نقل دانش آموزي مصوب ۱۳۸۷ اقدام نمايد.
تبصره:
شهرداري تهران (سازمان تاكسيراني) مجاز است پس از بررسي صلاحيت صدور پروانه تخصصي ارائه خدمات سرويس مدارس از كليه شركتهاي مجري اين خدمات، به ميزان دو درصد (۲٪) از مبلغ قرارداد شركتهاي مذكور با مدارس را بابت بهاي خدمات ارائه داده شده به ايشان دريافت نمايد.
۱۰) تبصرههاي اصلاحي و الحاقي مواد دهم (۱۰) و چهاردهم (۱۴) آئيننامه ضوابط تاسيس و فعاليت شركتهاي تاكسيراني خصوصي در شهر تهران ابلاغي به شماره
160/1920/12767 مورخ 1393/5/15و اصلاحات بعدي آن، به شرح ذيل اصلاح ميشود:
۱ - ۱۰ - تبصره (۱) اصلاحي ماده (۱۰):
«سازمان تاكسيراني مجاز است براي صدور و يا تمديد پروانه بهره برداري شركتهاي تاكسيراني، از ابتداي سال ۱۳۹۶ در قبال هر بازه پانصد (۵۰۰) دستگاهي ظرفيت خودرو در خواستي شركت، مبلغ ده ميليون(10/000/000) ريال به ازاي هرسال بابت هزينه صدور پروانه بهره برداري، بر مبناي رتبه بندي شركت و سقف مجاز تعداد خودرو، در رتبه اخذ شده شركت دريافت نمايد. در صورت ابطال پروانه بهره برداري شركت بر اساس رأي هيأت انضباطي، عدم استفاده از ظرفيت تقاضا شده توسط شركت و يا انصراف شركت از ادامه فعاليت به هر دليل، مبلغ پرداختي قابل عودت نخواهد بود. سازمان تاكسيراني ميتواند هر ساله همراه با ارائه لايحه نرخ كرايه تاكسي در شهر تهران، پيشنهاد خود را در خصوص اصلاحات مربوطه به شوراي اسلامي شهر تهران ارائه نمايد.»
۲ - ۱۰ - تبصره (۲) اصلاحي بند (الف) ماده (۱۴): سازمان تاكسيراني موظف است در ازاي صدور پروانه تخصصي اياب و ذهاب كاركنان ادارات (خدمات حمل و نقل سازماني) مبلغ دو درصد (۲٪) از كليه قراردادهاي منعقده شركتهاي متقاضي (اعم از خودروهاي ون، سواري تاكسي و خودروهاي شخصي) را دريافت نمايد. از اين مبلغ به ميزان بيست ميليون ( 20/000/000) ريال در زمان صدور پروانه دريافت ميشود.»
۳ - ۱۰ - تبصره (۱) اصلاحي بند (ب) ماده (۱۴): «از نرخهاي تعيين شده در رديف هاي شماره (۱-۱)، (6-1)، (۸)، (۹) و (۱۰) جدول شماره (۱)، مبلغ هفتاد هزار (70/000) ريال سهم دفاتر و از نرخ تعيين شده در رديف شماره (۷)، مبلغ هشتاد درصد (۸۰٪) سهم سازمان و بيست درصد (۲۰٪) سهم دفاتر خواهد بود. سهم دفاتر از نرخ تعيين شده در رديفهاي شماره (۱۱)، (۱۲) و (1-15) جدول شماره (۱)، صد درصد (۱۰۰٪) تعيين مي گردد. در خصوص ساير رديفهاي جدول شماره (1) ، سي درصد (٪۳۰) سهم سازمان و هفتاد درصد (۷۰٪) سهم دفاتر خواهد بود و همچنين از باقيمانده بهاي خدمات رديف (6-1) ، سي درصد (۳۰%) سهم سازمان و هفتاد درصد (۷۰٪) سهم شركتي است كه راننده تحت قرارداد با آن ميباشد.
جدول شماره (1) اصلاحيه ذيل ماده (14)
br> /span>
جدول شماره 1- بهاي خدمات
رديف | نوع خدمات | بازه زماني پرداخت | مبلغ قابل دريافت (ريال) | |
1 | 1-1 | آموزش بدو ورود ارائه 30 ساعت خدمات آموزشي به همراه كتب و جزوات لازم | يكبار در طول دوره تاكسيراني | 3.800.000 | |
1-2 | آموزش حين خدمت (هر نفر ساعت) | در صورت ابلاغ سازمان | 75.000 | |
1-3 | آزمون شهر شناسي | يكبار | 70.000 | |
2 | صدور «پروانه تاكسيراني» موضوع ماده 4 آيين نامه تاكسي راني | تشكيل پرونده و بررسي شرايط متقاضي | يكبار | 1.200.000 | |
2.500.00 | |
صدور پروانه | |
3 | تمديد پروانه تاكسيراني (شامل هزينه پست) | هر دوسال | 650.000 | |
4 | صدور المثني براي پروانه تاكسي (شامل هزينه پست) | در صورت نياز | 1.000.000 | |
5 | صدور انواع معرفي نامه هاي اداري و گواهي | بنا به درخواست تاكسي ران | 60.000 | |
6 | 1-6 | بابت برقراري سيستم نظارت، صدور و يا تمديد حكم محل فعاليت خدمات خطي، گردشي، تلفني و ويژه | ساليانه | 750.000 | |
2-6 | تغيير محل فعاليت تاكسي | بنا به درخواست تاكسيران و يا بر اساس راي هيات انضباطي | 750.000 | |
3-6 | تغيير نوع فعاليت (كاربري) تاكسي | بنا به درخواست تاكسيران و يا بر اساس راي هايت انضباطي | 1.450.000 | |
7 | نوسازي تاكسي | بنا به درخواست تاكسيران | 1.000.000 | |
8 | توسعه ناوگان | بنا به درخواست سازمان | 2.500.000 | |
9 | عوارض ساليانه | ساليانه | به ميزان عوارض ساليانه خودرو | |
10 | انتقال مالكيت | در صورت نقل و انتقال | سه درصد از قيمت كارشناسي خودرو | |
11 | يازديد و معاينه تاكسي | در صورت نياز | 60.000 | |
12 | نصب آرم و علايم استاندارد تاكسي | در صورت نياز | 250.000 | |
13 | صدور و تمديد پروانه بهره برداري تاكسي، موضوع ماده (9) آيين نامه اجرايي تاكسي راني (شامل هزينه پست) | در زمان تغيير اطلاعات مندرج در پروانه بهره برداري (نظير نقل و انتقال، تبديل به احسن يا نوسازي تاكسي) | 750.000 | |
14 | ساماندهي مساربرهاي شخصي | ثبت اطلاعات خودرو | ساليانه | حداكثر 500.000 به تشخيص سازمان | |
ثبت اطلاعات راننده | حداكثر 1.00.000 به تشخيص سازمان | |
|
15 | 15-1 | ثبت نام راننده سرويس مدرسه | صرفا مجوز راننده خودروهاي شخصي | 150.000 | |
15-2 | تعيين صلاحيت راننده سرويس مدرسه | صرفا مجوز راننده خودروهاي شخصي | 800.000 | |
15-3 | تعيين صلاحيت خودرو سرويس مدرسه | صرفا مجوز خودروهاي شخصي | 400.000 | |
۴ -۱۰ - تبصره (۵) الحاقي به بند ب ماده (۱۴): «به منظور تشويق و ايجاد انگيزه براي دفاتر هماهنگي امور اداري تاكسيراني، سازمان تاكسيراني مجاز است در صورت تشخيص تا سقف حداكثر پنج درصد (۵٪) از سهم خود در برخي از رديفهاي جدول شماره (۱) بهاي خدمات را بر اساس رتبه و امتياز اخذ شده توسط دفاتر هماهنگي امور اداري تاكسيراني در رتبه بندي انجام شده به ايشان اختصاص دهد. بديهي است تأمين هزينه رتبه بندي دفاتر برعهده متقاضي است كه بر اساس دستورالعمل سازمان تاكسيراني هر ساله تعيين و اعلام خواهد شد.»
۵ - ۱۰ - تبصره (۶) الحاقي به بند ب ماده (14):
«سازمان تاكسيراني مجاز است اولين پروانه بهره برداري موضوع رديف (۱۳) جدول شماره (۱) ماده چهاردهم (۱۴) را براي كليه تاكسيراناني كه قبل از تصويب و اجراي اين مصوبه، مالك خودرو بوده اند بطور رايگان صادر نمايد. پروانه بهره برداري صادر شده براي خودرو تاكسي بشرط عدم تغيير اطلاعات مندرج در آن بطور رايگان و دو سال يكبار از طريق سامانه سازمان تاكسيراني تمديد مي شود.»
11) شهرداري تهران موظف است لايحه تعيين نرخ كرايه تاكسي در سال ۱۴۰۰ را حداكثر تا پايان بهمن ماه سال ۱۳۹۶ تهيه و جهت بررسي و تصويب به شوراي اسلامي شهر تهران ارائه نمايد.
12) اعتبار مفاد بندهاي مندرج در پيوست شماره هفتم (۷) «مصوبه بودجه سال ۱۳۹۸ شهرداري تهران و سازمانها و شركتهاي تابعه» كه در اين مصوبه به آنها تصريح نشده است، به قوت خود باقي است.
پيوست دوازدهم (۱۲) - بهاي خدمات بازديد از برج ميلاد تهران
به استناد بند (۲۶) ماده (۸۰)
قانون تشكيلات، وظايف و انتخابات شوراهاي اسلامي كشور و انتخاب شهرداران مصوب ۱۳۷۵ با اصلاحات بعدي و با عنايت به افزايش هزينهها و بهاي تمام شده بازديد از برج ميلاد، به شهرداري تهران اجازه داده ميشود نسبت به افزايش قيمت بليط بازديد برج ميلاد موضوع بند (ج) مصوبه نحوه مديريت و بهره برداري از فضاهاي عمومي برج ميلاد ابلاغي به شماره 160/1136/1048 مورخ 1387/06/23 به شرح جداول و تبصرههاي زير اقدام نمايد.
رديف | شرح | ميزان تعرفه |
1 | بليط بازديد كنندگان داخلي از كل طبقات | 590/000 |
2 | بليط بازديدكنندگان داخلي از سكوي ديد باز | 390/000 |
3 | بليط بازديدكنندگان خارجي از كل طبقات | 25 دلار |
4 | بليط بازديدكنندگان خارجي از سكوي ديد باز | 15 دلار |
تبصره يكم (۱):
به منظور مديريت بهينه بازديد و افزايش بهرهوري سرمايه به شهرداري تهران اجازه داده ميشود تا در زمانهاي پرمراجعه تا سقف ۵۰ درصد ميزان تعرفه بليط بازديد كنندگان داخلي برج را افزايش دهد.
تبصره دوم (۲):
تعرفه بليط بازديد كنندگان خارجي از برج ميلاد در هر روز به صورت معادل ريالي آن و بر اساس قيمت پاياني آخرين روز قبلي صرافي ملي ايران قابل دريافت مي باشد.
تبصره سوم (۳):
به شهرداري تهران اجازه داده ميشود تخفيفاتي به شرح جدول زير براي فروش بليط بازديد از مجموعه برج ميلاد ارائه نمايد.
رديف | شرح | ميزان تخفيف |
1 | فعالان حوزه توريسم و گردشگري داراي مجوز رسمي شامل هتل داران، شركت هاي خدماتي مسافرتي، راهنمايان گردشگري | 30 درصد |
2 | پرسنل شهرداري تهران به همراه خانواده - خبرنگاران - فعالان و نخبگان فرهنگي – ورزشي | 40 درصد |
3 | بازديد هاي گروهي دانش آموزان و دانشجويان و سازمان دانش آموزي | 40 درصد |
4 | ايثارگران، جانبازان و خانواده شهدا با ارائه كارت مربوطه به تعداد ۴ نفر | 50 درصد يك نوبت در سال |
5 | زمانهاي كم بازديد | 50 درصد |
6 | روزهاي ملي و مذهبي مندرج در تقويم رسمي كشور | 100 درصد |
7 | خريد حجمي به تعداد ۱۰۰ الي ۳۰۰ با اعتبار ۶ماهه | 10 درصد |
8 | خريد حجمي به تعداد۳۰۱ الي ۵۰۰ با اعتبار ۶ماهه | 15 درصد |
9 | خريد حجمي به تعداد۵۰۱ الي ۱۰۰۰ با اعتبار ۶ماهه | 20 درصد |
10 | خريد حجمي به تعداد۱۰۰۱ الي ۳۰۰۰ با اعتبار ۶ماهه | 25 درصد |
11 | خريد حجمي به تعداد۳۰۰۱ الي ۵۰۰۰ با اعتبار ۶ماهه | 35 درصد |
12 | خريد حجمي به تعداد ۵۰۰۱ و بيشتر | 40 درصد |
تبصره چهارم (۴):
مجموع تخفيفهاي خريد حجمي براي مشمولين جدول فوق نميتواند بيشتر از ۷۰ درصد باشد.
تبصره پنجم (۵):
شهرداري تهران مجاز است بليطهاي بازديد را در قالب كارتهاي اعتباري و يا بن كارت يا فروش اماني به فروش برساند.
تبصره ششم (۶):
شهرداري تهران مجاز است براي فروش بهينه خدمات شركت برج ميلاد تا سقف ۲۰ ٪ از فروش خدمات، كارمزد بازاريابي اختصاص دهد.