دستورالعمل واگذاري اماكن و غرفههاي ميادين ميوه و ترهبار و فرآوردههاي كشاورزي
مادهواحده:
با عنايت به تبصره سوم قانون نحوه واگذاري اماكن و ميادين و غرفهها به منظور ايجاد تسهيل در تهيه و توزيع ميوه و ترهبار و فرآوردههاي كشاورزي، مصوب پنجم دي ماه سال 1358 شوراي انقلاب اسلامي ايران و همچنين مفاد مواد چهارم (4) و نهم (9) آييننامه اجرايي نحوه واگذاري اماكن و غرفههاي سازمان ميادين ميوه و ترهبار در شهر تهران مصوب دهم خرداد ماه سال 1359 هيأت وزيران و اصلاحيه بعدي آن و در راستاي اجراي مفاد بند دوم (2) ماده دوم (2) اساسنامه مصوب سازمان ميادين ميوه و ترهبار و مواد غذايي - ابلاغي به شماره 962 به تاريخ 1359/5/5، دستورالعمل اجرايي تكميلي واگذاري اماكن، غرف و كيوسكهاي ميادين بازارهاي وابسته به ميدان ميوه و ترهبار و مواد غذايي شهرداري تهران، مشتمل بر دوازده (12) ماده و ده (10) تبصره كه به پيوست اين مادهواحده ميباشد و ممهور به مهر شوراي اسلامي شهر تهران است، ابلاغ ميشود تا شهرداري تهران (سازمان ميادين ميوه و ترهبار و مواد غذايي شهرداري تهران) از تاريخ ابلاغ وفق آن اقدام نمايد.
متن دستورالعمل اجرايي و تكميلي
واگذاري اماكن و غرف وابسته به سازمان ميادين ميوه و ترهبار و مواد غذايي شهرداري تهران
ماده اول (1):
اصطلاحات به كار رفته در اين آييننامه به شرح ذيل تعريف ميشوند:
الف - كاربري: به انواع خاصي از فعاليتهاي كسبي كه مطابق ضوابط و مقررات سازمان براي آن پروانه بهرهبرداري صادر ميشود، اطلاق ميگردد.
ب - فراخوان: اعلان واگذاري محل مورد بهرهبرداري (غرفه، كيوسك، كانكس يا كانتينر، چادر، محوطه و ...) از طريق نشر آگهي در جرايد كثيرالانتشار سراسري يا محلي.
ج - غرفه: مكان مستقلي كه به وسيله مصالح ساختماني بنا شده و داراي آب و برق باشد.
د - كيوسك، كانكس و كانتينر: اتاقكهاي منقولي هستند كه از موادي مانند فايبرگلاس، فلز، چوب و نظاير آن ساخته شده و بنا به ضرورت در مقاطع زماني و مكاني مشخص مورد استفاده واقع شوند.
هـ - جايگاه ويژه: به محل مورد بهرهبرداري اعم از كانكس، كانتينر، چادر، محوطه و ... اطلاق ميشود كه در مقاطع زماني و مكاني خاص و بنا به تصميمات متخذه مبتني بر سياستهاي سازماني در اجراي طرحهاي ضربتي عرضه كالاهاي خاص و شكستن قيمتهاي () به بهرهبرداران واگذار ميشود.
و - محوطه: به هر نوع مكان سرپوشيده يا سرباز گفته ميشود كه توسط شهرداري براي عرضه انواع محصولات و توليدات موضوع اين آييننامه در نظر گرفته شده باشد.
ز - محصولات فرآوري شده (بازرگاني): به هر گونه محصولي كه توسط اشخاص حقيقي و حقوقي فرآوري (تبديل شده) و توليد ميشود اطلاق ميگردد.
ح - بهرهبردار: منظور از بهرهبردار هر شخص حقيقي و يا حقوقي است كه به موجب قرارداد واگذاري محل بهرهبرداري عرضه محصولات مورد نظر به وي واگذار شده و قرارداد منعقده به امضاء وي و يا نماينده قانوني وي رسيده و طرف قرارداد سازمان محسوب گردد.
ط - نماينده يا وكيل بهرهبردار: فردي است كه طبق ضوابط سازمان و بهموجب وكالتنامه رسمي مورد نظر در دفترخانه اسناد رسمي به سازمان معرفي گرديده و مجوز فعاليت از سازمان اخذ نموده است.
ي - مزايده: به انجام تشريفات لازم بر اساس آييننامه معاملات سازمان براي واگذاري محل مورد نظر به بهرهبردار اطلاق ميشود.
ك - مراجع ذيصلاح: عبارتاند از هر يك از ادارات، سازمانها يا نهادهاي دولتي و غيردولتي كه برابر ضوابط و مقررات جاري مجاز به تأييد اصل هر يك از مدارك ارائه شده با تصوير آن ميباشند.
ل - سازمان: در اين دستورالعمل به لحاظ اختصار به جاي سازمان ميادين ميوه و ترهبار و فرآوردههاي غذايي شهرداري تهران از عنوان سازمان استفاده ميشود.
ماده دوم (2):
روشهاي واگذاري
كليه غرف، كيوسكها و جايگاههاي موجود در ميادين و بازارها و كانكسهاي سيار و جايگاههاي ويژه كه تحت نظارت سازمان ميادين و ميوه و ترهبار شهرداري تهران فعاليت مينمايند، به روشهاي به شرح ذيل واگذار ميگردند:
الف - كاربريهاي قابل واگذاري به روش فراخوان:
1 - انواع ميوه عادي،
2 - سبزي،
3 - فرنگي،
4 - سبزي فرنگي،
5 - برنج،
6-حبوبات،
7 - آبزيان (زنده و غير زنده)،
8 - گوشت قرمز،
9 - مرغ و تخممرغ،
10 - فرآوردههاي گوشتي (سوسيس و كالباس)،
11 - قارچ خوراكي،
12 - ميوه و فرنگي بستهبندي.
13-ميوه و فرنگي بستهبندي.
ب - كاربريهاي قابل واگذاري به روش مزايده:
1 - كاربريهاي عرضه محصولات كشاورزي نمونه،
2 - كاربريهاي محصولات فرآوري شده (محصولات بازرگاني) و ساير كالاهاي مورد نياز شهروندان كه مطابق موضوع فعاليت سازمان ميادين ميوه و ترهبار و فرآوردههاي كشاورزي شهرداري تهران ميباشد.
ج - ساير موارد:
فعاليتهاي مرتبط با كاربريهاي ذيل پس از تصويب ضوابط مربوط در هيئت مديره سازمان، توسط شوراي واگذاري يا كميسيون معاملات قابل واگذاري به اشخاص حقيقي و يا حقوقي ميباشد.
تبصره:
هر گونه مشاركت بخش خصوصي در ايجاد و توسعه كانكسها بر اساس مصوبه شوراي سازمان خواهد بود.
1 - كاربريهاي عرضه انواع لبنيات،
2 - كاربريهاي عرضه كالاي اساسي،
3 -فروشگاهها،
4 - نمايشگاههاي موقت،
5 - جايگاههاي ويژه،
6 - مراكز عرضه عمده محصولات و ساير مواردي كه مربوط به ساماندهي آن موارد در سطح شهر ميباشد،
7 - مواردي كه جنبه ارائه خدمات عمومي به شهروندان را داشته و مرتبط با وظايف سازمان ميادين ميباشد.
ماده سوم (3):
مراجع واگذاري
كليه اماكن، غرف و كيوسكهاي سازمان (محل بهرهبرداري) پس از تصويب در يكي از مراجع ذيل، قابل واگذاري به بهرهبرداران ميباشد:
الف - كليه فعاليتهاي مربوط به بند الف ماده دوم اين مصوبه توسط شوراي واگذاري كه متشكل از:
1 - نماينده وزارت جهاد كشاورزي،
2 - نماينده وزارت بازرگاني،
3 - معاون بازرگاني سازمان،
4 - معاون بهرهبرداري سازمان،
6 - نماينده ناظر شوراي اسلامي شهر تهران ميباشد، به انجام ميرسد.
5 - معاون حقوقي سازمان،
ب - كليه فعاليتهاي مربوط به بند "ب" ماده دوم (2) اين مصوبه بر اساس ضوابط آييننامه معاملات سازمان واگذار ميگردد.
ج - نحوه واگذاري كليه فعاليتهاي مربوط به بند "ج" ماده دوم (2) اين مصوبه منوط به تصويب ضوابط و شرايط آن در هيأت مديره سازمان ميباشد و مرجع واگذاري به متقاضيان، شوراي واگذاري موضوع بند "الف" اين ماده (سوم) خواهد بود.
ماده چهارم (4):
شرايط و مدارك مورد نياز جهت شركت در فراخوان به شرح ذيل ميباشد:
الف - مدارك عمومي اشخاص حقيقي:
1 - تابعيت جمهوري اسلامي ايران،
2- ارائه تصوير از كليه صفحات شناسنامه و يا مدارك شناسايي معتبر از قبيل تصوير صفحات گذرنامه يا تصوير كارت ملي،
3 - ارائه گواهي () عدم سوء پيشينه قبل از شروع فعاليت،
4 - ارائه گواهي عدم اعتياد قبل از شروع فعاليت.
ب - مدارك عمومي اشخاص حقوقي:
1 - ارائه تصوير مدارك ثبت شركت كه توسط مراجع ذيصلاح برابر اصل و تأييد شده باشد به انضمام آگهي تأسيس و آگهي آخرين تغييرات شركت منتشره در روزنامه رسمي.
2 - در موضوع و اهداف فعاليت مندرج در مفاد اساسنامه خريد و فروش آن مواد يا كالا يا فرآورده مورد نظر قيد و تصريح شده باشد.
3 - ارائه ليست اعضا با ذكر مساحت كل اراضي تحت اختيار و ميزان سطح كشت در آن دوره و يا در مورد دام و طيور و آبزيان ميزان توليد، تناژ مجاز صيد و همچنين قدرالسهم و شماره عضويت تشكل مربوطه برابر فرمهاي ارائه شده در هر دوره.
4 - در صورت واگذاري، هر يك از تشكلها فقط مجاز به معرفي اعضاء و يا كاركنان خود با ارائه مدارك و مستندات لازم جهت تصدي امور غرفه ميباشند.
5 - در صورت واگذاري تشكلهايي كه كمتر از 100 عضو دارند ارائه اصل مدارك اختصاصي (اسناد مالكيت و ...) حداقل 15 درصد اعضاء و تشكلهايي كه بالاتر از 100 عضو دارند نسبت به ارائه اصل مدارك اختصاصي تا 10 درصد اعضاء خود اقدام نمايند.
تبصره - ملاك اولويتبندي اتحاديهها و تشكلهاي توليدي در هر دوره پس از ارسال مدارك متقاضيان با توجه به پروندههاي ارسالي از سوي شوراي واگذاري تعيين ميگردد.
6- ارائه كروكي اراضي تحت كشت (به تفكيك قطعات محل توليد) براي توليدكنندگان محصولات كشاورزي و يا كارگاهها و كارخانههاي توليدي و مراكز پرورش آبزيان و دام و طيور و هر نوع فعاليت برابر فرمهاي ارائه شده از سوي سازمان در هر دوره واگذاري و تأييد مراجع ذيصلاح مربوط.
ج (اصلاح 1396/01/15)- مدارك اختصاصي مورد نياز به شرح ذيل ميباشد:
نوع كاربري | مدارك اختصاصي مورد نياز |
1- انواع ميوه، سبزي، فرنگي، سبزي فرنگي، برنج و حبوبات | مدارك اختصاصي مورد نياز متقاضيان غرف عرضه محصولات كشاورزي توليدي به شرح ذيل ميباشد:
1- تأييديه فرم گواهي ميزان توليد، سطح زيركشت و نوع محصولات توليدي متقاضي (فرم گواهي و تأييديه توان توليد محصولات كشاورزي) و همچنين فرم نشاني و كروكي محل توليد كه در هر دوره از سوي سازمان مديريت ميادين ميوه و ترهبار در اختيار مراكز جهادكشاورزي منطقه مربوطه و همچنين در اختيار متقاضيان قرار ميگيرد فرمهاي ياد شده ميبايست به تأييد مرجع مذكور برسد و به همراه يكي از مدارك ذيل ارائه شود:
2 - تصوير برابر اصل شده در دفاتر اسناد رسمي كليه صفحات سند مالكيت (سند دفترچهاي).
3 - تصوير برابر اصل شده در دفاتر اسناد رسمي سند بنچاق رسمي خريداري قطعي غيرمنقول يا سند رسمي صلح حقوقي تنظيم شده در دفاتر اسناد رسمي.
4- تصوير برابر اصل شده در دفاتر اسناد رسمي سند صلح حقوقي و يا قطعي مشتمل بر رهن اصلاحات اراضي (در صورت كه در رهن وزارت جهادكشاورزي بوده و مدت آن منقضي گرديده باشد ميبايد گواهي فك رهن ارائه نمايند.)
5- تصوير برابر اصل شده در دفاتر اسناد رسمي قرارداد فروش اقساطي واگذاري اراضي كشاورزي توسط هيئتهاي واگذاري ذيربط.
6- تصوير برابر اصل شده در دفاتر اسناد رسمي قرارداد رسمي معتبر اراضي دولتي موقوفهها و بنيادها با هر يك از اشخاص حقيقي و يا حقوقي.
7- تصوير برابر اصل شده در دفاتر اسناد رسمي دفترچههاي باغداري معتبر صادره از تعاونيهاي محلي فقط به نام متقاضي براي آن تعداد از متقاضياني كه فاقد اسناد مالكيت به شرح مندرج ميباشند مشروط به آن كه باغدار بودن آنان (علاوه بر دفترچههاي باغداري) به تأييد و گواهي كتبي ممهور شده تعاوني محل وقوع اراضي و ميزان هكتار تحت كشت در همان سال رسيده باشد.
8- قرارداد اجاره رسمي زمين كشاورزي يا باغ منعقده با اشخاص حقيقي و حقوقي. (قرارداد تنظيم شده در دفاتر اسناد رسمي.)
9- قرارداد اجاره عادي زمين كشاورزي يا باغ كه به تأييد (مهر و امضاء) شوراي اسلامي يا دهياري روستاي مربوطه رسيده باشد. (در قراردادهاي عادي ميبايست الزاماً مدت، مبلغ، طرفين قرارداد و نشاني كامل آنها، آدرس محل وقوع و مساحت مورد اجاره با ذكر نوع كاربري و نوع محصول يا محصولات توليدي ذكر گردد و امضاء و مهر اشخاص حقوقي و امضاء و اثر انگشت اشخاص حقيقي طرف قرارداد در ذيل صفحات قرارداد ذكر گرديده باشد و مدت قرارداد نيز مربوط به قبل از زمان انتشار آگهي فراخوان مربوطه باشد. در غير اين صورت قراردادهايي كه فاقد شرايط ذكر شده باشد قابل پذيرش نخواهد بود.)
|
2- آبزيان زنده و غير زنده | * ارائه تصوير برابر اصل (توسط مراجع ذيصلاح) پروانه بهرهبرداري مزارع توليد و پرورش آبزيان (مزارع تكثير و پرورش لارو و بچه ماهي قابل قبول نميباشد) و همچنين پروانه صيد آبزيان در خصوص اشخاص حقيقي و حقوقي كه مجوز فعاليت صيد و صيادي دارند در خصوص متقاضيان عرضه ماهي زنده فقط افراد حقيقي يا حقوقي كه در زمينه توليد و پرورش آبزيان مرتبط فعاليت مينمايند مجاز به ارائه تقاضا ميباشند. * ارائه تصوير پروانه بهرهبرداري بهداشتي برابر با اصل (توسط مراجع ذيصلاح) كارخانههاي بستهبندي و يا ارائه تصوير كد بهداشتي برابر با اصل (توسط مراجع ذيصلاح) كارگاههاي بستهبندي در صورت نياز به ارائه محصولات بستهبندي شده. |
نوع كاربري | مدارك اختصاصي مورد نياز |
3 ـ گوشت قرمز، مرغ و تخم مرغ | * ارائه تصوير برابر اصل پروانه بهرهبرداري معتبر (صادره از سوي) سازمان جهاد كشاورزي استان محل توليد و يا ساير مراجع ذيصلاح. تأييديه فرم گواهي ميزان توليد و يا پرورش و نوع آن در هر دوره از سوي سازمانهاي ذيصلاح.فرم مذكور در هر دوره واگذاري از سوي سازمان در اختيار سازمانهاي متولي يا متقاضيان قرار خواهد گرفت. * ارائه تصوير پروانه بهرهبرداري بهداشتي برابر با اصل (توسط مراجع ذيصلاح) كارخانههاي بستهبندي و يا ارائه تصوير كد بهداشتي برابر با اصل (توسط مراجع ذيصلاح) كارگاههاي بستهبندي در صورت نياز به ارائه محصول بستهبندي شده. |
4ـ فرآوردههاي گوشتي (سوسيس و كالباس) | 1ـ پروانه ساخت محصول صادره توسط مراجع ذيصلاح 2ـ پروانه بهداشتي بهرهبرداري محصولات از اداره نظارت بر مواد غذايي. 3 .ـ پروانه استاندارد اجباري محصولات 4ـ گواهي فعال بودن از انجمن فرآوردههاي گوشتي يا مراجع ذيصلاح. 5 - گواهي haccp (امتياز محسوب ميگردد) . 6 -گواهي iso (امتياز محسوب ميگرد).7 - لوحهاي تقدير و سپاس از وزارت صنايع يا وزارت بهداشت حداكثر مربوط به 3 سال قبل. (امتياز محسوب ميگردد). 8- مدرك تحصيلي مديرعامل (امتياز محسوب ميگردد). 9 - سابقه فعاليت در سازمان (امتياز محسوب ميگردد). 10 - ـ بعد مسافت محل توليد تا شهر تهران (امتياز محسوب ميگردد). |
5 ـ قارچ خوراكي | 1 - پروانه بهرهبرداري صادره توسط مراجع ذيصلاح . 2 - .پروانه بهداشت محصول يا كد بهداشت 3 - ـ گواهي فعال بودن واحد توليدي از انجمن قارچ يا مراجع ذيصلاح. 4 - مدرك تحصيلي مديرعامل (امتياز محسوب ميگردد). 5 - سابقه فعاليت در سازمان (امتياز محسوب ميگردد). 6 - بعد مسافت محل توليد تا شهر تهران (امتياز محسوب ميگردد). |

تبصره يكم (1):
نحوه واگذاري غرف به متقاضيان شركت در فراخوان، ميبايست بر اساس شاخصههاي موارد مندرج در جداول فوقالذكر تعيين شود.
تبصره دوم (2):
نحوه امتيازبندي متقاضيان شركت در فراخوان غرف بر اساس جدول امتيازبندي كه به تأييد هيئت مديره سازمان ميرسد تعيين شود.
تبصره سوم (3):
هر گونه تغيير در شاخصهاي مندرج در جداول مزبور ميبايست به تصويب شوراي اسلامي شهر تهران رسانده شود.
ماده پنجم (5):
نوع و ميزان كشت الزامي و اختياري كاربريهاي محصولات كشاورزي به شرح ذيل تعيين ميشود:
رديف | نوع كاربري | ميزان و نوع فعاليت تحت كشت |
كشت الزامي | كشت اختياري |
1 | سبزي | حداقل سه (3) هكتار سطح زيركشت اختصاص به كشت انواع سبزي برگي خورشتي و معطر از قبيل ريحان، نعناع، ترخون، گشنيز، جعفري، شويد، تره و ... داشته باشد. | باقيمانده سطح زيركشت اختصاص به كشت يك يا تمامي محصولاتي از قبيل كاهو، كرفس و انواع كلم و ... باشد. |
2 | فرنگي | حداقل شش (6) هكتار از سطح زير كشت الزامي (پايه) ميبايست اختصاص به يك يا چند قلم از محصولات (سيبزميني، پياز، گوجهفرنگي و خيار) داشته باشد. | باقيمانده سطح زير كشت شامل ساير اقلام مرتبط مندرج در نرخنامه سازمان از قبيل هويج، باميه، كدو، بادمجان و ... ميباشد. |
3 | سبزيفرنگي | حداقل (سه) هكتار سطح زيركشت اختصاص به كشت انوع سبزي برگي خورشتي و معطر مندرج در كاربري سبزي و شش (6) هكتار از سطح زير كشت اختصاص به يك يا چند قلم از محصولات سيبزميني، پياز، گوجهفرنگي و خيار داشته باشد . | باقيمانده سطح زير كشت شامل ساير اقلام مرتبط مندرج در نرخنامه سازمان در كاربريهاي سبزي يا فرهنگي از قبيل كاهو، كرفس، هويج، بادمجان و ... باشد. |
4 | سردرختي | توليد حداقل سه (3) نوع سردرختي از قبيل سيب گلاب، گيلاس، گلابي، هلو، آلو، گوجه سبز، شليل و شبرنگ و انگور مشروط به اين كه سطح زير كشت (باغ) هر كدام كمتر از يك هكتار نباشد. | محصولاتي از قبيل آلبالو، ازگيل، خرمالو، توت فرنگي و ... |
5 | صيفي | توليد حداقل يك نوع از محصولات هندوانه، خربزه و طالبي | دستنبو، گرمك |
6 | صيفي و سردختي | توليد حداقل سه نوع سردرختي و يك نوع صيفي از بين محصولات كشت الزامي رديفهاي چهار و پنج | محصولاتي از قبيل ازگيل، خرمالو، آلبالو، توتفرنگي و غيره |
7 | مركبات شمال | پرتقال | نارنگي، نارنج، ليموترش ، ليموشيرين، بالنگ، كيوي |
8 | مركبات جنوب | توليد پرتقال يا توليد ليموشيرين و نارنگي | ليموترش، نارنج، گريپ فروت و بالنگ |
9 | حبوبات | توليد حداقل يكي از محصولات لوبيا، عدس و نخود | ماش، لپه، باقلاي سبز خشك و غيره |
ماده ششم (6):
حداقل سطح زير كشت يا ميزان توليد در هر دوره توسط سازمان طوري تعيين ميگردد كه ميزان محصول توليدي توسط هر متقاضي مساوي يا بيشتر از ميزان محصول قابل عرضه در ضعيفترين بازار يا غرفه سازمان باشد.
ماده هفتم (7):
مدت بهرهبرداري (مدت قرارداد) در خصوص كاربريهاي مختلف به شرح ذيل ميباشد؛
الف (اصلاح 1396/01/15)ـ كاربريهاي عرضه محصولات كشاورزي حداكثر يك سال

ب - كاربريهاي عرضه مواد پروتئيني حداكثر يك سال
ج - كاربريهاي عرضه محصولات بازرگاني حداكثر يك سال
د - مراكز عرضه عمده محصولات بر اساس تشخيص سازمان
هـ - كاربريهاي ارائه خدمات بر اساس تشخيص سازمان
و - فروشگاهها و نمايشگاهها بر اساس تشخيص سازمان
ز - جايگاههاي ويژه بر اساس تشخيص سازمان
ح - بازارهاي سيار محلهاي بر اساس تشخيص شوراي سازمان
تبصره
مدت قرارداد با رعايت ضوابط سازمان قابل تمديد ميباشد.
ماده هشتم (8):
نحوه تعيين استانها براي آگهي فراخوان محصولات كشاورزي:
با ملحوظ داشتن تقويم زراعي استانهاي محل توليد محصولات بر حسب كاربريهاي مورد نظر (زمان كاشت و برداشت محصول)، همچنين ميزان توليد محصولات قابل عرضه هر كاربري در استانهاي كشور (بر اساس جدول محصولات ضروري توليدي براي هر كاربري)، جمعيت هر استان، محاسبه سرانه توليد و يا مصرف هر استان، بعد مسافت مركز استان محل توليد تا تهران بر اساس فرمول ذيل استانهاي مورد نظر هر دوره براي آگهي فراخوان تعيين ميگردند:
كل توليد يا مصرف كشور/جمعيت كشور = سرانه توليد يا مصرف كشور براي هر نوع كاربري
ميزان مصرف استان = سرانه توليد يا مصرف ضربدر جمعيت استان
1 توليد استان/ مصرف استان
تبصره:
شرط قرار گرفتن استان در فراخوان توليد مازاد بر مصرف استان بر اساس روش مندرج در ماده هشتم (8) اين مصوبه ميباشد.
ماده نهم (9):
در تمامي كاربريها (محصولات توليدي) ميزان توليد استان تهران با توليد مازاد بر مصرف ساير استانها مقايسه و در رتبهبندي قرار ميگيرد.
ماده دهم (10):
در صورتي كه در هر دوره درج آگهي فراخوان شرايط خاصي از قبيل خشكسالي، سرمازدگي، آفات گياهي يا ساير عوامل جوي و غير جوي كه به نوعي در توليد سالانه كشور يا بخشي از آن دخالت داشته و موجب كاهش قابل توجه در توليد گردد سازمان مجاز به حذف استان مورد نظر، ميباشد.
تبصره:
مبناي آمار و ارقام مورد اشاره آخرين آمارهاي تهيه شده توسط مركز آمار ايران و آمارنامههاي وزارت جهاد كشاورزي و ساير مراجع ذيصلاح ميباشد.
ماده يازدهم (11):
استانهاي مورد نظر براي واگذاري اماكن و غرف به تفكيك نوع كاربري بر اساس جدول ذيل تعيين ميشوند.
نوع محصول | استانهاي واجد شرايط |
سبزي، فرنگي، سبزي فرنگي | استانهاي داراي شرايط ماده هشتم اين مصوبه با رعايت فصل توليد |
صيفي، سردرختي و صيفي سردرختي | استانهاي داراي شرايط ماده هشتم اين مصوبه با رعايت فصل توليد |
مركبات شمال | استانهاي مازندران، گيلان |
مركبات جنوب | استانهاي فارس، كرمان، هرمزگان، منطقه جيرفت و كهنوج |
آبزيان | پرورشي | استانهاي سراسر كشور |
صيادي | استانهاي گيلان، مازندران، بوشهر، هرمزگان، خوزستان و سيستان و بلوچستان |
مواد پروتئيني | گوشت قرمز و مرغ و تخم مرغ | استانهاي سراسر كشور (تاريخ فراخوان بنا به تشخيص سازمان) |
سوسيس و كالباس و همبرگر و ... | استانهاي سراسر كشور (تاريخ فراخوان بنا به تشخيص سازمان) |
تبصره يكم (1):
سازمان بر حسب نياز مجاز به واگذاري جايگاه عرضه موقت محصولات تك محصولي در سطح ميادين و بازارهاي تابعه به توليدكنندگان متقاضي با داشتن اسناد مثبته ميباشد.
تبصره دوم (2):
سازمان مجاز است در صورت تشخيص نسبت به واگذاري فعاليتهاي (عرضه برنج، خرما، حبوبات و ...) از طريق فراخوان اقدام نمايد.
ماده دوازدهم (12):
زمانبندي آگهي فراخوان و واگذاري اماكن و غرف محصولات كشاورزي و پروتئيني بر اساس جدول ذيل تعيين ميشود؛
نوع كاربري | تاريخ |
درج آگهي فراخوان | مهلت ارسال مدارك | واگذاري | شروع فعاليت |
سبزي (نوبت اول) | نيمه دوم اسفند ماه | تا 15 فروردين | نيمه اول ارديبهشت | نيمه دوم ارديبهشت |
فرنگي (نوبت اول) | نيمه دوم فروردين ماه | از 10 تا 15 روز پس از درج آگهي فراخوان | نيمه دوم ارديبهشت | نيمه اول خرداد |
سبزي فرنگي (نوبت اول) | نيمه دوم فروردين ماه | از 10 تا 15 روز پس از درج آگهي فراخوان | نيمه دوم ارديبهشت | نيمه اول خرداد |
ميوه (سردرختي) | نيمه دوم فروردين ماه | از 10 تا 15 روز پس از درج آگهي فراخوان | نيمه دوم ارديبهشت | نيمه اول خرداد |
ميوه (صيفي و سردرختي) | نيمه دوم فروردين ماه | از 10 تا 15 روز پس از درج آگهي فراخوان | نيمه دوم ارديبهشت | نيمه اول خرداد |
ميوه (صيفي) | نيمه دوم فروردين ماه | از 10 تا 15 روز پس از درج آگهي فراخوان | نيمه دوم خرداد | نيمه اول تير |
حبوبات | نيمه اول خرداد ماه | از 10 تا 15 روز پس از درج آگهي فراخوان | نيمه اول تير | نيمه دوم تير |
برنج | نيمه دوم خرداد ماه | از 10 تا 15 روز پس از درج آگهي فراخوان | نيمه اول مرداد | نيمه دوم مرداد |
قارچ | نيمه دوم خرداد ماه | از 10 تا 15 روز پس از درج آگهي فراخوان | نيمه اول مرداد | نيمه دوم مرداد |
ميوه (مركبات شمال) | نيمه اول شهريور ماه | از 10 تا 15 روز پس از درج آگهي فراخوان | نيمه دوم مهر | نيمه اول آبان |
ميوه (مركبات جنوب ) | نيمه اول شهريور ماه | از 10 تا 15 روز پس از درج آگهي فراخوان | نيمه دوم مهر | نيمه اول آبان |
سيب درختي پائيزه | نيمه اول شهريور ماه | از 10 تا 15 روز پس از درج آگهي فراخوان | نيمه اول مهر | نيمه دوم مهر |
انار و انگور | نيمه اول شهريور ماه | از 10 تا 15 روز پس از درج آگهي فراخوان | نيمه اول مهر | نيمه دوم مهر |
آبزيان | شهريور ماه | از 10 تا 15 روز پس از درج آگهي فراخوان | آبان | آذر |
گوشت قرمز | شهريور ماه | از 10 تا 15 روز پس از درج آگهي فراخوان | آبان | آذر |
مرغ و تخم مرغ | شهريور ماه | از 10 تا 15 روز پس از درج آگهي فراخوان | آبان | آذر |
فرآوردههاي گوشتي | شهريور ماه | از 10 تا 15 روز پس از درج آگهي فراخوان | آبان | آذر |
سبزي (نوبت دوم ) | نيمه اول آبان ماه | از 10 تا 15 روز پس از درج آگهي فراخوان | نيمه اول آذر ماه | نيمه دوم آذر |
فرنگي (نوبت دوم ) | نيمه اول آبان ماه | از 10 تا 15 روز پس از درج آگهي فراخوان | نيمه دوم آذر ماه | نيمه اول دي ماه |
سبزي و فرنگي (نوبت دوم ) | نيمه اول آبان ماه | از 10 تا 15 روز پس از درج آگهي فراخوان | نيمه دوم آذر ماه | نيمه اول دي ماه |